⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

beyler yapmayin etmeyin

nelsson ayağa basıyor penalti var orada fanatiklik yapmaya gerek yok

ama boey'in kırmızı kartı da doğru değil

hakem leş bi maç yönetiyor
Pozisyon bittikten sonra düşerken ayağına basmış oluyor pen fln değil

Galatasaray kendi sahasında 6-7 atabileceği bir maçta alenen doğranıyor. Maçı öyle hale getirdi ki 3 puan bile garanti değil şuan. Bir tane rahat maç izletmeyecekler bu sene. Bu namussuzluğun hesabı sorulmalı.

Hangi algortima secti bu hakemi:D MAcin icine etti dedi Erman Toroglu. Vallahi yazik bize ya. Guzel mac izleyecektik icine etti.

Abdülkerim'e verilen kırmızıdan sonra, ikinci skandal kırmızı kart.

Kadıköy'de bunun 1/10'unu vermeyi geçtim, aklından bile geçiremez herhangi bir hakem.

Ondan sonra Jesus'un takımı pres yapıyor değil mi?

Rakibi istediği gibi dövme özgürlüğüne sahip olunca, istediğin topu oynarsın.

Rakibi sürklase etmişiz, farka koşuyoruz, adamın yaptığına bak.
daha geçen hafta irfan dirsek show yaptı ama sarı bile çıkmadı :d

Bana da penaltı gibi geldi ama düşerken basmış gibi, artık neye göre yorum yapacağımızı şaşırdık. Hiçbir şey anlamıyorum o kadar kötü kararlar var ki, bir kısmı da srt niyetli bence zaten.
Kırmızı verdiğinde VAR çağırmadı, burada dengelemişlerdir işte kendi kafalarından.

Abdülkerim'e verilen kırmızıdan sonra, ikinci skandal kırmızı kart.

Kadıköy'de bunun 1/10'unu vermeyi geçtim, aklından bile geçiremez herhangi bir hakem.

Ondan sonra Jesus'un takımı pres yapıyor değil mi?

Rakibi istediği gibi dövme özgürlüğüne sahip olunca, istediğin topu oynarsın.

Rakibi sürklase etmişiz, farka koşuyoruz, adamın yaptığına bak.
Fenerbahçe Galatasaray maçında Linnes'in kalbine tekme atan Topal'ı atmayan da Fener'in 1-1 i bulduğu golde faulü vermeyen de bu hakem. O zaman susan sevgili başkanımız Mustafa Cengiz sağ olsun. Kimse konuşmuyor. Daha önce bu hakemlere bıraktıracaktın hakemliği. Seni her fırsatta doğruyor. Geçen sene 3-2 kazandığımız Rize deplasmanında da bizi doğramıştı ama Diagne'nin golünü verdiği için medya tarafından asılmış ve 10 hafta maç verilmemişti hakeme.

Erman Toroğlu: “Güzel bir maç izleyeceğiz ama maçın içine eden bir hakem var!”

Bu maçı 3 puan ile geçmemiz çok elzem, temkinli olup maçı galip tamamlamak gerekiyor diye düşünüyorum şahsen.

Galatasaray kendi sahasında 6-7 atabileceği bir maçta alenen doğranıyor. Maçı öyle hale getirdi ki 3 puan bile garanti değil şuan. Bir tane rahat maç izletmeyecekler bu sene. Bu namussuzluğun hesabı sorulmalı.
Isin kotusu lig sonunda 1 gol fark ile sampiyonluktan olma var..

Geri
Üst Alt