⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Kim oynamasa yuzu unutulsa 11e yaziliyor taraftar tarafindan, haftaya bunlar cikacak kotu oynayacak bu sefer uzun suredir oynamayanlar yazilacak kotu oynadigi unutuldugu icin :asd:

Degisik bi dongudeyiz 11 oturtabilecegimize falan hic inanmiyorum on tarafa bu kadar transfere gerek yoktu

Forvetlerinin hiçbiri basmıyor. Kanatların geriye dönmüyor. 10 numarada oynayan Mata ve Mertens istese de defansif katkı yapamaz. Üstüne bir de Oliveira olunca tek orta sahanda Torreira kalıyor. Sonra rakipler cirit atıyor.
kadro planlamasi 4-2-3-1 sistemine göre yapildi ve elimizde tam 10 adet hücum oyuncusu var. buna ragmen 9 macta 10 golümüz var, ki bunun ikisi rakibin kendi kalesine attigi goller. kerem ve yunus hayal kirikligi diyebiliriz ama rashica ve icardi disindaki yabancilar futbolu unutmus. vücütlari iflas etmis gibi görünüyor. babel ve feghouli isimli zatlarin olusturdugu ilk 11'e benzer top ceviriyoruz bunlarla sadece

jvxo79ev.jpg
ayni kadroyu yazdim mevkiler biraz farkli olsa da. aklin yolu 1 diyorum. oliveira-baris-rashica 3lüsü baya etki etti girince. dubois teknik olarak boey'den cok daha iyi bi oyuncu- yusuf da hücumu tamamlar. digerlerinde isik görmüyorum. kerem yunus mata mertens 4ünü toplasan 1 oyunculuk performans göstermediler bu sene daha. kenarda otursunlar.

Bunu beğendim de kenarda Mertens, Gomis, İcardi ve Seferovic otururken forvette Barış oynarsa Okan'ı halıya sararlar
Forvette bi de hareketli sürekli arayan bir genco deneyelim. En sevdiği sey oradan buradan sut çekmek. Özgürce çeksin bakalim ne olacak.

bu rakibe önde basmak lazım. ona göre kadro kurmak gerekiyor. Mata ve Mertens ile çıkarsa hiç rakibi izlememiş demektir.

10 numara kullanmaktan vazgeçelim artık. takımın ortasında koca bir delik oluşuyor.

mensah koşarak geçerken gülünç vaziyetler oluştu.
Katılır mısın bu tespitime Motzi

Mitçö Kayseri'de zıçtı diye Oliveira yine Torreira'nın yanına yazılmaya başlamış ama o ikiliyle de orta sahamızın pek iyi olduğu söylenemez. Oliveira 10 numarada oynasın. Arkaya Mitçö veya Berkan'dan biri şart. Mertens ve Mata'yı hamle oyuncusu olarak kullanalım. Kanatları Rashica ve Yusuf yapmak için Berkan orta saha olabilir.

Alanya geriden oyun kuran takım.Bam güm takım halinde pres'le oynayıp takım halinde geriye dönmemiz lazım.Orta saha direncli olmalı.Torreira yanında midso mu olur berkan mı olur bilmem.Kesinlikle kosan oyunculara ihtiyac var rashidca,yusuf,bay gibi..Yunus cok net kesik yemeli.Kerem duruma gore 2. Yarı oyuna girebilir.Sahada surekli basan,rakibi hataya zorlayan,hızlı bir sekilde rakip ceza sahasına giren bir takım izlemek istiyorum.Seytanın bacagını kırma vaktimiz geldi.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt