⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

son değişikliklerden sonra bizim sahaya yayılısımız nasıldı

Suratına tükürsen yarabbi şükür der bu hakem bozuntusu, görevini layığı ile yerine getirmiş umrunda mı olur şerefsizin.

Bu mac takimlik bir bok yok. Ligden cekilelim küme dusmeyse hakkimizla düşelim yeterki onlar pay almasin

Yakında ben de bırakıp gidecen

Hakemi unuttular takıma laf etmeye başladılar

Acayip gerildim

Ofsayt bahanesiyle golleri iptal etmese

Uyduruk kırmızı çıkarmasa

İlk yarı 4-5 oldu mu Okan hocanın heykelini dikip takımı dillere dolarlardı 1 hafta boyunca

Kayseri maçında hakemi zerre konuşmadım takım çöp oğlu çöptü ama bu maçta hakemi
Bırakıp takıma hocaya söversen Allah çarpar adamı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

15 defa eline 3. Gol fırsatı geldi. Biri boş kaleye atamaz, biri önü bomboş aşırta vurmaya kalkar biri karşı karşıya topa bakmadan vurur

evet hakem skandal, ama Okanin 2.yarida taktiği oyumuzu kırdı. öyle korkak bir 2. yarı hiç görmedim, uzun toplar ve mücadele etmemek 45 dakika gol yemeden nasıl dayanırsın??!!

Ligden çekilin ya da hükmen mağlup olup küme düşürelim kendimizi

Yeter ya, 2-3 senedir bi şey edilmedik kulak arkası bıraktılar.

Ne anlatıyon oğlum sen? 4 attın 2 saydılar, saçma salak kırmızı karttan en iyi oyuncunu attılar. Ofsayttam yediğin golü saydılar. Bilgisayar oyunu mu lan bu?
kes lan oğlum moğlum hayırdır bir kişi atıldı diye 45 dk top tutamadılar ayaklarında git bu masalları 0-6 yaş grubuna anlat .

Bir hafta sonumuzu daha s... olmazdı değil mi ..... hakemleri.

tugay ağlayıp zırlama sende yav. iki twit okuyup gelıyosun surada hakeme 2 kelıme etmıyosun. yediğimiz 2. gol fbye olsa vara gıdılmeden ıptal edilirdi ofsayıt diye

Abdulkerimin faulu sadece faulken nasil kirmizi oluyor. Var niye devreye girmiyor adi herifler

Geri
Üst Alt