- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Icardi: 1 gol, 1 asist
Mertens: 1 gol
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ulan 2-0’dan maç mı verdik???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi: 1 gol, 1 asist
Mertens: 1 gol
Hakem rezil diye hocaya birsey denmeyecekmis. Oldu soylerim birsey demeyiz ilk gol ben geliyorum diyordu. Degisiklik yapmadi yavArkadas hakeme sovebildigimiz kadar sovduk zaten elimizden gelse gidip dovecegiz ama hocalik boyle zamanda cikiyor iste buna deli oluyor insanlar.
Takimi geri cekmeyeceksin adamlar acik verecek ve o acigi degerlendirecek oyunculaei sokacaksin oyuncun mu yok yav.
3lu defansa direkt gececektin keremle dubuayi kanat yapacaksin ileriye de hizli kim varsa alacaksin. Kaleciyse bu adam kaleci olacak..
Sonra 1-2-3-5-15 -100 değişmiyor işte aptalca kalenin onunden angutca ka-cir-ma-ya-cak-sın.
Ali Ece: “Ali Palabıyık'ın 8 senedir yüzsüzce hakemliğe devam ediyor olması Türk futboluna hakarettir.”
BAKIN BU ADAM TUGAYDAN DAHA GALATASARAYLI
Ben hiç bir adamlığını görmedimTugay adam midir?
Ali ece adamdır, adam hakemler yüzünden beyin kanaması geçirecek en fazla tepki veren kendisi yıllardırAli Ece: “Ali Palabıyık'ın 8 senedir yüzsüzce hakemliğe devam ediyor olması Türk futboluna hakarettir.”
BAKIN BU ADAM TUGAYDAN DAHA GALATASARAYLI