⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Okana sallayan arkadaşlar kendinize gelin. Bu takım her zaman %200 ünü verip oynayamaz. Takır takır oynarken farka gideceğimiz maça operasyon çektiler. Bari bu maçtan sonra yapmayın.

Her yönetim oyunu bozacağız diye demeçler verdi. Tff ye çıkarma yaptı şahıslar değişse de dogranmaya devam ediyoruz edeceğiz de.. Yönetimden birileri çıkıp artık tepki için en tepedekini hedef göstermeli,taraftarı kanalize etmeli. Ama hepsi iş adamı alacakları ihaleler falan sekteye uğrar yemez yani. Kendimizi kandırmayalım tiyatroya devam

Arkadas hakeme sovebildigimiz kadar sovduk zaten elimizden gelse gidip dovecegiz ama hocalik boyle zamanda cikiyor iste buna deli oluyor insanlar.
Takimi geri cekmeyeceksin adamlar acik verecek ve o acigi degerlendirecek oyunculaei sokacaksin oyuncun mu yok yav.
3lu defansa direkt gececektin keremle dubuayi kanat yapacaksin ileriye de hizli kim varsa alacaksin. Kaleciyse bu adam kaleci olacak..
Sonra 1-2-3-5-15 -100 değişmiyor işte aptalca kalenin onunden angutca ka-cir-ma-ya-cak-sın.
Hakem rezil diye hocaya birsey denmeyecekmis. Oldu soylerim birsey demeyiz ilk gol ben geliyorum diyordu. Degisiklik yapmadi yav

Hakem olmasa 5 lik yapardik dogru ama normal sekilde 10 kisi kalsan boyle mi oynayacaksin

Ali Ece: “Ali Palabıyık'ın 8 senedir yüzsüzce hakemliğe devam ediyor olması Türk futboluna hakarettir.”

BAKIN BU ADAM TUGAYDAN DAHA GALATASARAYLI

Galatasaraylı demeyelim de Omurgalı diyelim omurga meselesi bu

Aynı haksızlığa hangi takım uğrarsa uğrasın eğer ben medya mensubu isem çıkar eleştiririm

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fena operasyon yedik yine son 3 senede olduğu gibi. Terim gidince operasyonlar biter diyordum ama devam ediyor.

Godoş alinin karısında da gram onur yok herhalde eve gelince ali utanmıyon mu lan senın yüzünden bana sövüyorlar demiyor mu acaba

Icardi top suremiyor, Seferovic top suremiyor. Icardi adam eksiltemiyor, Seferovic adam eksiltemiyor. Icardi hizli degil, Seferovic hazir degil. Kerem yorulmus, top surecek dermani kalmamis. Icardi’yi oyunda tutup alsana rakibi tehdit edebilen ve topsuz kosular yapabilen Baris’i. Rashica bu profile benzer oldugu icin rakibe ilk yarida zor anlar yasatti. Emin degisikligi de hatali. Hadi yardimcilarin oyunu okuyamiyor, senin yardimcilarindan bir ustunlugun olmasi lazim. Okan ve ekibi oynadigimiz 10 macta da sinifta kaldi.

Ülkede el atmadıkları kurum kalmadı.
Artık futbolda da kimi istiyorsa onu şampiyon yapıyor.

Hakemlere TFF'ye saydırıyoruz zaten ya. Ama o konuda radikal karar alıp uygulayacak adamlar yönetimde.

Geri
Üst Alt