Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.180
- 12.938
- 2.658
Ikinciside süpheli.Attığımız ilk gol de ofsayt değil;
Ekli dosyayı görüntüle 180963
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ikinciside süpheli.Attığımız ilk gol de ofsayt değil;
Ekli dosyayı görüntüle 180963
Bunu herkes atlıyor olayın sıcaklığıyla. Çok büyük korner sorunsalı var takımda. Her maç aynı sezon başından beriKornerlerden zaten bişey yapamıyoruz birde kontra yiyoruz. Bu kontralardan 1 kk, 1 gol çıktı !!!
Ya aptal mısınız nesiniz hala hakemi de yeneceksin minvalinde konuşanlar var. Yenemiyorsun işte. Adam her şeye düt düt diye müdahale ediyor.
Ben de Okan'a kızgınım ama şu akşam konuşulması gereken Okan'ın istifası falan değil. Yanlış yere odaklanıyorsunuz. Adamlar göstere göstere hakkımızı yiyorlar.
Her zaman %200'ünü vermesini beklemiyoruz. Galatasaray ne ilk defa 10 kişi kaldı ne de ilk defa hakem operasyonuna maruz kaldı.Okana sallayan arkadaşlar kendinize gelin. Bu takım her zaman %200 ünü verip oynayamaz. Takır takır oynarken farka gideceğimiz maça operasyon çektiler. Bari bu maçtan sonra yapmayın.
Her yönetim oyunu bozacağız diye demeçler verdi. Tff ye çıkarma yaptı şahıslar değişse de dogranmaya devam ediyoruz edeceğiz de.. Yönetimden birileri çıkıp artık tepki için en tepedekini hedef göstermeli,taraftarı kanalize etmeli. Ama hepsi iş adamı alacakları ihaleler falan sekteye uğrar yemez yani. Kendimizi kandırmayalım tiyatroya devam
Yorgunluktan geberdi çünkü kondisyonu yok, daha doğrusu takımın fizik gücü çok kötü.Yedigimiz 2.goldeki keremin sacma hatasi beni delirtti ya. Ulan orta ac gidip top kaptiriyorsun
Sırayla şampiyon yapıyorlar. Başak ve trabzon oldu sıra fb ye geldi. Üçü de siyasetin takımıAli koça verilen bir söz var
Tıpkı zamanında göksele ve hamsilere verilen sözler olduğu gibi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
6 değişiklik yapmışsın şu günde hocayı eleştiriyorsunal sana 10 kisilik kadro okan bey, öyle geri cekmeye benzemez, gel bilmiyorsan ben anlatayim sana!!!
muslera
dubois nelsson abdül pva
torreira berkan
yunus gomis bay
Sadece yönetim bir şey yapamaz, taraftarla birlikte gerçek bir protesto olursa ancak o zaman bir şey olur ama taraftarımız takımına sırtını ilk dönen oluyor. Bu maçtan sonra TD, oyuncu falan konuşmamalı GS taraftarı hemen protesto hazırlığı konuşulmalı, yönetimle birlikte taraftar gerekirse Riva'ya yürümeli. Ama bizim taraftar takım, hoca, futbol konuşmaya çalışıyor. Değişiklikleri farklı yapsan yine bir şey değişmezdi emin ol. Sen zaten ciddi bir baskı yapmak için fizikten veriyorsun bu gün sadece kırmızı değil İcardi'nin net golüne ofsayt uydurdular. Penaltı vardı verilmedi üzerine kırmızı, Sen diyorsun ya değişiklikler için bunu ben biliyorsam Okan hoca da bilecek diye, bende diyorum ki benim gördüğümü oyuncular görmüyor mu? Doğal olarak geri çekiliyor oyuncular mesela psikolojik olarak oluyor bu. Ben de sahada olsam ben de olur bu. Hiç bir takım hakemi yenemez bu kadar net bu. Okan hocayı eleştirelim de o zaman ve o maç bu maç değil.Ozaman çıkıp somut birşeyler yapacaklar hemde çok net somut birşey yapmazlarsa bugün itibariyle lig bitmistir
al sana 10 kisilik kadro okan bey, öyle geri cekmeye benzemez, gel bilmiyorsan ben anlatayim sana!!!
muslera
dubois nelsson abdül pva
torreira berkan
yunus gomis bay
O da ofsayt değildi top armut olmuş uzatacağız diye kareyi farkettiyseniz.Ikinciside süpheli.
tamam bayi koyma kerem dursun tamamen hoca kaybettirdi ne yani ligde ilk kez mi hakem hatasi oluyor, herseye hazirlikli olmali bi futbol takimi! hakem kiydi evet ama bizde puani hediye ettik ekmegine yag sürdük hakemin, elde var 0.6 değişiklik yapmışsın şu günde hocayı eleştiriyorsun
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi