⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Ya aptal mısınız nesiniz hala hakemi de yeneceksin minvalinde konuşanlar var. Yenemiyorsun işte. Adam her şeye düt düt diye müdahale ediyor.

Ben de Okan'a kızgınım ama şu akşam konuşulması gereken Okan'ın istifası falan değil. Yanlış yere odaklanıyorsunuz. Adamlar göstere göstere hakkımızı yiyorlar.

Yahu hakemi nasıl yeniyorsun al ortada işte herşey. Bugün 10 tane atsan takımı 6-7 kişi bırakır hükmen yenik ayrılırdık buradan. Okanında suçu ayrı tabi 30 dakika bizim gibi izledi orta sahasının kevgir oluşunu :S

Okana sallayan arkadaşlar kendinize gelin. Bu takım her zaman %200 ünü verip oynayamaz. Takır takır oynarken farka gideceğimiz maça operasyon çektiler. Bari bu maçtan sonra yapmayın.

Her yönetim oyunu bozacağız diye demeçler verdi. Tff ye çıkarma yaptı şahıslar değişse de dogranmaya devam ediyoruz edeceğiz de.. Yönetimden birileri çıkıp artık tepki için en tepedekini hedef göstermeli,taraftarı kanalize etmeli. Ama hepsi iş adamı alacakları ihaleler falan sekteye uğrar yemez yani. Kendimizi kandırmayalım tiyatroya devam
Her zaman %200'ünü vermesini beklemiyoruz. Galatasaray ne ilk defa 10 kişi kaldı ne de ilk defa hakem operasyonuna maruz kaldı.
Ama 10 kişi olmasına rağmen böylesine korkak oynama hakkı yok. Saçmalık

Yalnız ligin çok başındayız bu lig kolay bitmez ortalığın bukadar erken karışması sikeciler içinde dezavantaj olacak

Ozaman çıkıp somut birşeyler yapacaklar hemde çok net somut birşey yapmazlarsa bugün itibariyle lig bitmistir
Sadece yönetim bir şey yapamaz, taraftarla birlikte gerçek bir protesto olursa ancak o zaman bir şey olur ama taraftarımız takımına sırtını ilk dönen oluyor. Bu maçtan sonra TD, oyuncu falan konuşmamalı GS taraftarı hemen protesto hazırlığı konuşulmalı, yönetimle birlikte taraftar gerekirse Riva'ya yürümeli. Ama bizim taraftar takım, hoca, futbol konuşmaya çalışıyor. Değişiklikleri farklı yapsan yine bir şey değişmezdi emin ol. Sen zaten ciddi bir baskı yapmak için fizikten veriyorsun bu gün sadece kırmızı değil İcardi'nin net golüne ofsayt uydurdular. Penaltı vardı verilmedi üzerine kırmızı, Sen diyorsun ya değişiklikler için bunu ben biliyorsam Okan hoca da bilecek diye, bende diyorum ki benim gördüğümü oyuncular görmüyor mu? Doğal olarak geri çekiliyor oyuncular mesela psikolojik olarak oluyor bu. Ben de sahada olsam ben de olur bu. Hiç bir takım hakemi yenemez bu kadar net bu. Okan hocayı eleştirelim de o zaman ve o maç bu maç değil.

Attığımız ilk golde top yerde yatan oyuncuya çarptığında çizgiyi geçmişti. 2. İptal edilen gol de ofsayt değil. Kırmızı kartları hiç konuşmuyorum bile. Evet Okan hocanın performansı vs tartışılabilir ama hafta içi racon kestik haftasonu biletimizi kestiler. Şimdi konuşuşacak şey bilet kesenlerin kafasını koparmak. Göz göre göre hakkımıza tecavüz ettiler.

21121119SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt