Tuna Duman
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2010
- 3.376
- 765
- 2.023
el pozisyonunu göstermediler bile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okandan olmayacak abi ,üzgünümAbi hakemi hangi takım yenebilir vallahi şu maçtan sonra bile Okan'a, takıma laf atıyorsunuz ee biz böyle olunca daha çok hakkımız yener. Hiç bir yönetimde bir şey yapamaz baksana kendi taraftarı bile şöyle bir maçtan sonra hala Okan ve takım deniyor. Ne diyeyim daha çok hakkımız yenecek belli ki bizde bu gün Okan, yarın X hoca öbür gün Y hoca demeye devam ederiz çünkü hoca isminin önemi yok çünkü sonuç değişmez.
2 sinide alacaksinBjk, Başak maçlarından birini mutlaka almalıyız artık. Yoksa bu iş biter.
Takim futbol oynayamıyor 3 senedir her atağa kalktığımızda ince ince fauller le doğruyor şerefsizlerGerçekten çok yazık geçen senede aynısı yaptılar ts oldu çok bariz en az 6-7 penaltımız verilmemişti takım kötüydü vs yutturdular herkese bu sene daha bariz gollerimiz verilmiyor faul bile olmayan pozisyonda kırmızı veriliyor evet yine hoca vs formsuz ama bu kadar bariz doğranabilmemize üzülüyorum 35 senedir bu takımın 1 maçını bile kaçırmadım ama neler gördü bu gözler ama bu bir başkaydı hakaten.. alın liginizi fnerinizi götünüze sokun demek istiyorum. Kendi hocamı eleştiremiyorum bile fırsat kalamıyor yani.
Engelli indirimiyle girmiştim iptal için başvuracam yarın istediğimiz zaman çıkma hakkı var. Salak miyiz sonucu belli tiyatro izleyecezBeinde bu işin icinde arkadaşlar pozisyonları göstermıyorlar
ben pesin ödedım cıkamıyozEngelli indirimiyle girmiştim iptal için başvuracam yarın istediğimiz zaman çıkma hakkı var. Salak miyiz sonucu belli tiyatro izleyecez
Derdin hala Okan di mi? Bu gün Okan'dan bir şey olmaz yarın X öbür gün Y hocadan bir şey olmaz. Aman ha böyle maçlardan sonra bile hoca ve takım konuşalım devam.okandan olmayacak abi ,üzgünüm
Evetburada top Icardiye carpti diye mi ofsayt calindi?
Tek sorun okan olsa keşke. Ozgüvenini kırıyorlar bu takımın kaç haftadırokandan olmayacak abi ,üzgünüm
Maç içerisinde de göstermediler. Felaket bir şekilde organize etmişler herşeyi. Fikstür, Bein/Kamera-Yayın yönetimi, MHK herkes işin içinde.Beinde bu işin icinde arkadaşlar pozisyonları göstermıyorlar
okan haftalardır oyuncu degişiklikleriyle selamı caktı gdecem diyeDerdin hala Okan di mi? Bu gün Okan'dan bir şey olmaz yarın X öbür gün Y hocadan bir şey olmaz. Aman ha böyle maçlardan sonra bile hoca ve takım konuşalım devam.
Var ya tek bir durum var onu yaparsan gerekli yerleri de tehdit edersin zaten.Seçimle tehdit etmekten baska ise yarayacak bir sey yok.
Cikacak biri gs taraftarinin da oy kullanacagini hatirlatacak corul corul comarlara