⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Abi hakemi hangi takım yenebilir vallahi şu maçtan sonra bile Okan'a, takıma laf atıyorsunuz ee biz böyle olunca daha çok hakkımız yener. Hiç bir yönetimde bir şey yapamaz baksana kendi taraftarı bile şöyle bir maçtan sonra hala Okan ve takım deniyor. Ne diyeyim daha çok hakkımız yenecek belli ki bizde bu gün Okan, yarın X hoca öbür gün Y hoca demeye devam ederiz çünkü hoca isminin önemi yok çünkü sonuç değişmez.
okandan olmayacak abi ,üzgünüm

Dekoderi aboneliği olan varsa iptal etmeye başlayalım yavaştan cümbür cemaat en azından sikayet edelim çıkmak için başvuralim Twitter da da aktif olalım

Gerçekten çok yazık geçen senede aynısı yaptılar ts oldu çok bariz en az 6-7 penaltımız verilmemişti takım kötüydü vs yutturdular herkese bu sene daha bariz gollerimiz verilmiyor faul bile olmayan pozisyonda kırmızı veriliyor evet yine hoca vs formsuz ama bu kadar bariz doğranabilmemize üzülüyorum 35 senedir bu takımın 1 maçını bile kaçırmadım ama neler gördü bu gözler ama bu bir başkaydı hakaten.. alın liginizi fnerinizi götünüze sokun demek istiyorum. Kendi hocamı eleştiremiyorum bile fırsat kalamıyor yani.
Takim futbol oynayamıyor 3 senedir her atağa kalktığımızda ince ince fauller le doğruyor şerefsizler

Bizi yarıştan koparmak istediklerini düşünmüyorum. Tam aksine planları şu, fb biraz arayı açsın. İkinci yarı için olası kayıplarına önlem olacak bir fark olsun derdindeler. Bizim statta da şampiyonluk turu niyetleri. Kadıköy yarası hesabı.

6-0 7-0 bitecek maçtan sonra konuştuğumuz şeylere bak. Şu maçı şu hale getiren insafsızlarda hiç utanma duygusu, vicdan veya ahlaki bir değer yok.
Bir haftamızı daha zehir ettiler, inşallah bir şekilde yaptıklarımın cezasını çekerler.
Yazıklar olsun hepsine.

Geri
Üst Alt