⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Boey ve abdüklkerim jk maçında yoklar o kötü oldu
Boey 1 maç ceza alıyor son adamdan kırmızı yediği için diye biliyorum. Ha bu saatten sonra çok da önemli değil bizim şampiyon yapılmayacağımız çok net bir biçimde gösterildi bu gün bundan sonra bizim amacımız TR kupası ve Avrupa'ya gitmek olmalı saha içinde. Saha dışında ise bu yapıyı deşifre etmek, sökmek için uğraşmalıyız. Bu yapıyı bozabilirsek şampiyon yine Ts olursa şaşırmam.

Hep yaziyorum hakemler kimi isterse onu sampiyon yapiyor bu sene de fener ts arasinda gececek belli ki. Sene basindan beri bizi yaristan atmak icin yapmadiklari kalmadi inanilmaz ya
ben şahsen trabzonu bunlara karşı destekliyorum artık. zaten bizi asla şampiyon yapmazlar, trabzonun lobisi var en azından onlar yarışın içinde olsunlar.

Boey 1 maç ceza alıyor son adamdan kırmızı yediği için diye biliyorum. Ha bu saatten sonra çok da önemli değil bizim şampiyon yapılmayacağımız çok net bir biçimde gösterildi bu gün bundan sonra bizim amacımız TR kupası ve Avrupa'ya gitmek olmalı saha içinde. Saha dışında ise bu yapıyı deşifre etmek, sökmek için uğraşmalıyız. Bu yapıyı bozabilirsek şampiyon yine Ts olursa şaşırmam.
O yapı zaten TS’yi şampiyon yapmadı mı?

Bozulursa eğer ki sanmıyorum biz oluruz zaten. Sene başından beri en az 7 puanımız gitmiş. Diğerlerine en az 2-3 puan fazladan verilmiş.

Adana Demir ile liderlik mücadelesi vereceğimize Trabzon’un Beşiktaş’ın gerisinde kaldık yine. Böyle böyle 10. Yaparlar bu senede. Savaşmazsak 3. -5. Olacağız işte.

Seneye de sıra kime gelirse artık.

Okan Hoca bugunki 11'de ısrar etmeli. Bu kadro daha fazla birlikte oynadıkça daha iyi olacaktır.
5 puan gerideyiz diye daha 10. haftada şampiyonluktan umudu kesmeye gerek yok. Gecmiste buna benzer hakem oyunlarına ve kotu baslangiclara rağmen şampiyon olduk, yine oluruz. Fenerbahce'yi de fazla şişirmeye gerek yok; bizden daha çok alternatifli bir kadroları var ama bizim kadromuz onlarınkinden daha kaliteli. Ayrıca onlar loser bir camia ve biz winner bir camiayız.

Hakkımızla kaybetsek, kötü oynasak biraz üzülür takımı hocayı eleştirir falan sinirimi atarım ama bu tarz maçlardan sonra gerçekten insan futboldan soğuyor ya. Ülke futbolu olarak DK 3.lüğünden neden buralara kadar düştük çok belli oluyor. Takım taraftarları birbirlerinin çıkardığı oyuncular, tesisleri , yapılanmaları gibi şeyleri konuşacağına bunlara bakıyor. Adalet olmayan yerde ilerleme, gelişme olmaz bu sadece futbolda değil ekonomi, eğitim, kalkınma hayatın her noktasında geçerli. Ülkemizde adaletin her alanda bu kadar yıpratıldığını zaten yaşayarak görüyoruz Gelişimin temelinde adalet yatar, umarım ülkece bir gün bunun farkına varırız.

O yapı zaten TS’yi şampiyon yapmadı mı?

Bozulursa eğer ki sanmıyorum biz oluruz zaten. Sene başından beri en az 7 puanımız gitmiş. Diğerlerine en az 2-3 puan fazladan verilmiş.

Adana Demir ile liderlik mücadelesi vereceğimize Trabzon’un Beşiktaş’ın gerisinde kaldık yine. Böyle böyle 10. Yaparlar bu senede. Savaşmazsak 3. -5. Olacağız işte.

Seneye de sıra kime gelirse artık.
TS'yi yapan ile bunda farklı kişiler var bence. İşin sonunda hepsi siyasete giriyor ama TS- FB tek doğranmayan takımlar. Biz Fb'nin yapıyı biraz sekteye uğratırsak Ts olur. Bu yapı öyle1-2 haftada bozulacak bir şey değil Erden Timur'da söyledi zaten bunu. Bu yapı bozulana kadar bizi devre dışı bırakırlar zaten.

Hakkımızla kaybetsek, kötü oynasak biraz üzülür takımı hocayı eleştirir falan sinirimi atarım ama bu tarz maçlardan sonra gerçekten insan futboldan soğuyor ya. Ülke futbolu olarak DK 3.lüğünden neden buralara kadar düştük çok belli oluyor. Takım taraftarları birbirlerinin çıkardığı oyuncular, tesisleri , yapılanmaları gibi şeyleri konuşacağına bunlara bakıyor. Adalet olmayan yerde ilerleme, gelişme olmaz bu sadece futbolda değil ekonomi, eğitim, kalkınma hayatın her noktasında geçerli. Ülkemizde adaletin her alanda bu kadar yıpratıldığını zaten yaşayarak görüyoruz Gelişimin temelinde adalet yatar, umarım ülkece bir gün bunun farkına varırız.
Yuzde 99.9 haksızlıktan dolayı yenilmiş olsakda bu maçtan cikarilacak dersler halen var. Okan Hoca'nin bu maçtaki performansı bence uzucu. 10 kisi bile kalmış olsak kendi sahamızda ikinci yari Alanya'ya bu kadar ezilmemeliydik, geriye çekilmemize rağmen bu kadar fazla pozisyon vermemeliydik ve en azından birkaç tane tehlikeli kontra atak yapmalıydık. Su anda hakeme rağmen nasıl galip geldigimizi konuşuyor olurduk ve bu durum rakiplerimize negatif yansırdı.

Zorla feneri şampiyon yapınca hiçbir şey olmamış gibi herşey devam edecek zannediyorlar. Türkiye'de futbol gün geçtikçe ölüyor. Insanlar artık başka hobiler ediniyor doğal olarak. Böyle iğrenç bir futbol ortamının ne gibi bir eğlencesi olabilir ki? Bir kaç yıl sonra Romanya'dan farklı olmayacak ligin kalitesi.

1 ayi askindir girmiyordum..

Girmeyecektim de ama icime sinmedi boyle bir gunde buraya yazmamak..

Yani soylenecek bir soz yok gercekten..

Hala daha burda Okani elestiren var.Elestirilebilir ama bu macta degil..

Arkadaslar Galatasaray rakibi sahadan sildi..

7-0 falan bitecekti muhtemelen..

Hakem de Galatasarayi sildi..

Adam ilk yari biterken Galatasaray hucuma cikiyor, 3.gole gidecek

Duuuuut,,,!

Aninda kesiyor..

Kimse bahsetmedi bundan ondan ben yazmak istedim..

Cunku 3-0 olursa dondurmesi daha da zor olur..

Ben bunlar yuzunden ceza aliyorum hep burda..

EVET BAZEN ISTEMEDEN KUFUR AGZIMDAN CIKIYOR..PEKI BANA KUFUR ETTIRENIN HIC MI SUCU YOK?

Ligden cekilmeliyiz bence.

1 ayi askindir girmiyordum..

Girmeyecektim de ama icime sinmedi boyle bir gunde buraya yazmamak..

Yani soylenecek bir soz yok gercekten..

Hala daha burda Okani elestiren var.Elestirilebilir ama bu macta degil..

Arkadaslar Galatasaray rakibi sahadan sildi..

7-0 falan bitecekti muhtemelen..

Hakem de Galatasarayi sildi..

Adam ilk yari biterken Galatasaray hucuma cikiyor, 3.gole gidecek

Duuuuut,,,!

Aninda kesiyor..

Kimse bahsetmedi bundan ondan ben yazmak istedim..

Cunku 3-0 olursa dondurmesi daha da zor olur..

Ben bunlar yuzunden ceza aliyorum hep burda..

EVET BAZEN ISTEMEDEN KUFUR AGZIMDAN CIKIYOR..PEKI BANA KUFUR ETTIRENIN HIC MI SUCU YOK?

Ligden cekilmeliyiz bence.

Bir kaç yıl futbol izlemesek hiçbir şey kaybetmeyiz artık şu gelinen noktada. Ligden çekilsek Bein de çekilir. Ligin hiçbir değeri kalmaz. Kendi aralarında amatörce top tepsinler.

Ama kulüp bunun mali yükünü taşıyamaz. O kadar sözleşmeli adam var.

Gece şu saat olmuş hırsımdan sinirimden uyuyamıyorum. Her kim bu işin içindeyse kim Galatadaray'ın hakkını yiyorsa ve bunu destekliyorsa.

Konusu değil ama bu arada bu kötü niyetli federasyon için Türk milli takımına sakatlığı bahane edip bir oyuncu bile gondermemeliyiz ya da giden oyuncularımıza bilerek kötü oynamalarini soylemeliyiz Faroe adaları çapında birkaç takıma daha yenilirsek bu kirli düzeni temizlemek için birşeyler yapmak akıllarına gelir belki futbolu dizayn edenlerin

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanniz ilk yari ne guzel top oynadık be. Icardinin asist falan ne hoştu . Degisikliklerdeki hatalar zamanla dogruyu bulur okan yeterki ilk yaridaki oyunu oynatmakta inat etsin.

Şu maçtaki kötü niyeti , planlı programlı yapılan işleri gördükten sonra ligin futbolun bir anlamı kalmadı.
Geçen sene de fizik kondisyon olarak ligin en iyi takımı olarak başlayan, Avrupa ligindeki zorlu gruptan lider çıkan takımı ilk haftalarda türlü entrikalarla, operasyonlarla yarıştan koparanları unuttuk, öfkemizi kulübün efsanesi Fatih Terim’e ve oyunculara yönelttik.
Bu sene de aynı oyun oynanıyor, biz de taraftar olarak aynı oyuna geliyoruz, aynı hataya düşüyoruz.
Maça fırtına gibi başladığı için cezalandırıp 60 dakika 10 kişi oynamak zorunda bırakılan bir takımdan bahsediyoruz.
Yarın yine yapılanları unutup hocaya ve futbolculara sarmaya başlarız.

Geri
Üst Alt