⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Icardi
Kerem x rashica
Sergio Torreira
Kazimcan Ross Nelsson x
Muslera

10no ve sagbekten emin olamadim

3-0 yeniliriz hem skor hem oyun anlamında eziliriz muhtemelen klasik deplasmanda kız gibi oynama modu

MUSLERA
DUBOİS - NELSSON - EMİN - PvA

TORREİRA - BERKAN
SERGİO

RASHİCA - İCARDİ - KEREM
Abdülkerim cezalı, Kazımcan sakat o yüzden en makul kadro bu gibi duruyor.

Maç tahminim 1 kırmızı kart görürüz ve rakip 1 penaltı kazanır atacağımız golde VAR'da iptal olur. Maçın adamı 12. adam Hakem olur.

Allah cezasını versin böyle futbolun, böyle hakemlerin, alın liginizi de organizasyonu bir tarafınıza monte edin ne diyim, maç konuşmak içimden gelmiyor artık

Artık her Maç öncesi kazanır mıyız diye düşünmüyom acaba hangi hakem nasıl 1 şekilde 3 puanımızı baltalayacak diye düşünüyom.O yüzden pek de Lig Maçlarımız'a olan o eski hevesim kalmadı.1 de hoca iyi sinyaller de vermiyo dün 10 kişiyken rezil 1 top oynadık.O değişiklikler saçmaydı çoğu..

Kendini cocukken birakip kacan yollu anana hediye edersin sampiyonlugu malum zat

U17 ile çıkacaksın hakemi dinlemeyeceksin, sürekli hakemin cevresinde birikip maci yonettirmeyeceksin

Beyler bize gereken mesaj verildi o yuzden bu saatten sonra kafa yormaniza gerek yok. Kalan maclari sinir stres olmadan izleyebilirsinz. Sezonun tek gercekci hedefi kupa tabi kazanmamiza musade ederseler.

bu nasıl fikstür arkadaş fb bu haftadan sonra 2 hafta içerde anadolu takımları ile oynarken biz bjk ve başak(dep) ile oynayacağız

Alanya maçındaki ilk 11 doğru ilk 11 olduğunu düşünmekle birlikte bu saatten sonra izleyeceğimi pek düşünmüyorum. Hakem katliamı izleyip sinirlenmek istemiyorum. Dünkü maç gerçekten yeter artık dedirtti.

Geri
Üst Alt