⚽ SL 22/23 H:12 | Karagümrük 0-2 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Her hafta bu sefer iyi oynayacaz diyorum yürüyen ne yaptığını bilmeyen takım görüyorum. Geçen hafta 30 dk hariç. Kaç hafta geçti okan hocanın bi çözüm bulması lazım bu işe

Hemen şimdi 3-4-3'e dön bea adam

Mertens yerine Mata

Emre yerine de Hamza'yı al oyuna

Bıktım ezber oyunlardan artık

Paramızı alalım gidelim ama giderken de arkamızdan küfür ettirmeyelim modunda takım.

Sezon modu mu off konumuna getirdim

Ali Yiğit in samimi Galatasaray sevgisi okan hocanin başarılı olmasını çok isterim fakat içimize o umutsuzluğu düşürdü maalesef

Oyuncu tipleri ve verilen rollerin uyumsuzluğu o kadar had safhada gözüküyor ki her kapanan takıma sıkıntı yaşıyoruz.

Yani şunu çözmek için bir antrenörlük mahareti göstermek çok mu zor.

1. bölge ve 2. bölge arası aşırı kopuk. Rakip de 10 kişi kalmış hala oyunu tek kaleye çeviremiyoruz. Alanya bile hapsetti bizi yahu geçen hafta.

3'lü orta sahayı sezonun ilk maçından beri savunuyorum. Sırf atak devamlılığını kazanmak için. Kontra olmasın diye herkes pas tercihlerini sakınarak seçiyor. Az kişiyiz çünkü 1. ve 2. bölgede. Önde istikrarlı ve verimli basmıyorsak 5 ofansif oyuncuyla oynamanın mantığı nedir. Bireysel bir çaba olmadan şu maçta gol olması imkansız gibi gözüküyor.
Olayın özeti budur.Ya pasla yerleşirsin Mata gibi pasör oyuncuları kullanırsın ya da dönen topları toplayarak baskı kurarsın,o zaman da üçlü orta saha kurup Torerea,Mitso-Berkan, Oliviera yaparsın.Hayatimda görmediğim kadar taca atılan pas gördüm,Emre Tastemir -Kerem organizasyonlugu ile.

Gecen sezonlara bakarak hic bir degisim yok. Kornerler desen ayni, tac desen ayni ortalar desen ayni, gol atmakta zorlaniyoruz. Kaleci geri pas atmakta rekordayizdir belkide. Taktik yok, yok iste yav....

Hayret evladını çıkarttı. Yunusu da tamamen silmiş barışı soktu.

Saçma değişiklik, kapanan takıma barış aldi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt