Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
Özellike yandaki karaktersiz hakem ve vardaki haysiyetsizin üzerine düşmeli
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sivasın net penaltısı varSivasa 3 tane olmayan pozisyon için ofsayt bayrağı kaldırıldı
Pozisyon penaltı değil dışarda
11e 11 olsa sivas puan çıkarırdı bu maçtan
haftaya yine içerde oynuyorlar adamların bitmedi kardeşim be istanbul dısına çıkmıyorlar şaka gibimenerimin gul fiksturu bitti, simdi gercekten iyi mi oynuyorlar bakacaz
deplsamanlarda
Katılıyorum fb basının ve burdaki gs düşmanı gibi yazanların övdüğü bir takım sadece .Hiç zor değil göreceğiz hep beraber bjk den kolay olacak o maç büyük oyuncular büyük maçları sever rahat olun
Haftaya Giresunspor maçı da Kadıköy'de.menerimin gul fiksturu bitti, simdi gercekten iyi mi oynuyorlar bakacaz
deplsamanlarda
Evet kardeşim dışardaki pozisyona penaltı verilmesi, verilmeyen penaltı. Bu arada tehlikeli atakları olmayan ofsaytlarla kesilirse, olmayan fauller çalınırsa lehine hiç bir takım pozisyon vermez yani ortada hocalık bir şey yok tabi bunları görmemeye devam sonra Jesus büyük hoca bu şartlarda herkes büyük hoca olur.10 kisi onde basarak adam degistirerek dusen takimi toparladi tek bir pozisyon vermeden maci bitirdi bizde 2-0 dan geriye yaslanip orta daha cikarip stoper sokup 2-2 ye getirdik hoca cidden onemli
Ben hakem bazlı böyle diyorum.Hiç zor değil göreceğiz hep beraber bjk den kolay olacak o maç büyük oyuncular büyük maçları sever rahat olun
Daha bitmedi haftaya yine içsaha kolay maçları var bizimki yine kazık.menerimin gul fiksturu bitti, simdi gercekten iyi mi oynuyorlar bakacaz
deplsamanlarda
En kötü icerdeki maca tasimaliyizFarkı korumak şart. Dünya kupası dönüşü bakacağız. Mart ve Nisan ayları hislerime göre kritik onlar adına. Ben bizim şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Ama uçuk bir farkla değil, onu da diyeyim.
Onu gec renktas ceza sahasi icinde bile degil olay.penaltıyla gram alakası yok bu arada adam kendini hızla giden topcunun önüne atıyor
E gorursun sezon ilerledikce hoca korkakmi degilmi hucum edeceksin 10 kiside 9 kiside korkarsan golu yersin emin bayrami alinca golmu yemicen stoperi 3 lemek gel uzerime demek hizli onde basan adam koyup onde karsilayacaksin top kalenden ne kadar uzak okadar iyiŞaka gibi
Ali de bunun için elinden geleni yapacaktır..En kötü icerdeki maca tasimaliyiz