SL 22/23 H:13 | Fenerbahçe 1-0 Sivasspor | MS | 7 Kasım

Özellike yandaki karaktersiz hakem ve vardaki haysiyetsizin üzerine düşmeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Farkı korumak şart. Dünya kupası dönüşü bakacağız. Mart ve Nisan ayları hislerime göre kritik onlar adına. Ben bizim şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Ama uçuk bir farkla değil, onu da diyeyim.

İstiyorlar ki her maçta 5 penaltı çalsınlar, 50 tane faul alalım ama biz hayvan gibi girelim topa bize faul çalınmasın.
Ama yinede helal olsun fb taraftarına bu hakemlere az küfür ediyorl

Fenerbahçe'nin 32 puanla araya gireceği barizdi bence biz Başak maçını kazanmaya bakalım şu aşamada elden fazlası gelmez. İkinci yarı artık devranın dönmesini bekleyeceğiz.

10 kisi onde basarak adam degistirerek dusen takimi toparladi tek bir pozisyon vermeden maci bitirdi bizde 2-0 dan geriye yaslanip orta daha cikarip stoper sokup 2-2 ye getirdik hoca cidden onemli
Evet kardeşim dışardaki pozisyona penaltı verilmesi, verilmeyen penaltı. Bu arada tehlikeli atakları olmayan ofsaytlarla kesilirse, olmayan fauller çalınırsa lehine hiç bir takım pozisyon vermez yani ortada hocalık bir şey yok tabi bunları görmemeye devam sonra Jesus büyük hoca bu şartlarda herkes büyük hoca olur.

Batshuayi atilmasa daha iyiydi Sivas boka sardi 2. devre.. Heriflerde öyle bir şans var ki tam kırılma anında pozisyon bile bulamadıkları maçta penaltıyı aldılar direnç geldi..
10 kişi kalan takıma hücum bile yapamayan rızaya da sevgilerimi iletiyorum değişikliklerle maçın içine etti resmen

Sivas’ın taktiği Yatabare’ye atılan uzun topların indirilmesi ve tutulması sonrası atağa çıkmak .
Adama gelen tüm toplar yalandan ofsayt diye kesilirse adamlar atak yapamaz zaten.

Okan Hocam ve takım ışık veriyor . Foruma baktığında ronaldo da vasat olur

Diğer tüm rezillikleri geçtim;
%100 Sivas'ın yenilen 1 penaltısı,
Dışarıdaki pozisyona fb lehine çalınan 1 penaltı.

Başka bir sey tartışmaya da gerek yok, bir şekilde şu hakemlerin desteği çekilirse zırlaya zırlaya ağlayacaksınız.

Geri
Üst Alt