SL 22/23 H:13 | Fenerbahçe 1-0 Sivasspor | MS | 7 Kasım

Rıdvan Dilmen: "Serdar Aziz'in pozisyonu var. Akıllarda kalmasın. Kafadan ele geliyor. Mesafe de çok kısa. Ayrıca arkadan Yatabare'nin ince bir faulü var. Ben penaltı görmedim."
bu herifin ismini dahi bu foruma taşımak hata.

yaw tamam verin şu görmemiş bilmemne evlatlarına kupalarını sussunlar bu ne arsız yüzsüzlük ya

Rekabet edemeyecegiz zaten bu seneyi onlara peskes cekmisler jesusu getirip maddi yuke girerken garantiyide almislar belli kadikoydeki macta dudukleri calip bizi devre disi birakirlar ben artik fener maci izlemiyorum bizim maclari zevk icin izliyorum
ligin 2.yarısında fikstür tersıne dönünce görecez esas takımları şu ana kadar ne jesus muhtesem hocalık yaptı ne takım uctu kactı

bizimse en büyük eksimiz fikstürdü

fikstür terse dönünce şikecilerin lacivert yüzünü görelim bakalım

Okani takimi gomuyoruz da suan kendimizi eger kiyaslarsak gayet muazzam bir sezon baslangici var.
Heriflere destek çıkılmasa liderin 1-2 puan gerisinde falan olacaksin.
Yapılan o kadar serefsizliğe katliyamlara ragmen takım dim dik ayakta. Net penaltina penalti calınmiyor ofsayt olmayan pozisyonuna ofsayt veriliyor.
Adsmlar ofsayttan ayrı atıyor kendini atip ayri penalti aliyor, el kol herşey var ama o çarpma yah diyor aynı pozisyona gidiyor el var kardeşim carpma olur mu diyor.

Acayip acayip işler.
Şu pozisyonların ligde bir takimi senelerce alanen dograyip diğerlerinin kollandıği götten uydurulan pozisyonlarin oldugu bir duruma girdigimizi bu yasimiza kadar görmedim.
Bak milyonda belkide biri yaşandigi sezonlarda utanmadan himmet ulusoy şike diyen arsızlar var. Şu yaşanan olayları değişsek ülkede savaş falan çıkardı bakkal bile tvye çıkıp angut angut konuşurdu.

bu şikeciler öyle böyle kollanmıyor bizimkilerin acil tslilerle görüşmesi lazım, onları gazlayıp bunların üstüne salmak lazım.

her önüne gelene 3-5 atan fener biraz ayakta duran takim olunca pozisyon falan bulamiyor ne hikmetse
los GALACTIKOS (!)
Daha bunun Anadolusu var Antalya'sı var Adana Demirspor'u var Kayseri'si var Trabzon'u var kısa süreli sevinsinler sonrasında DK sonrası dağılırlar.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun bambaska seyler anlatiyorsun bana hakem hatalari var tamam diyorum bjk macinda mertensi cikaran dahi hocamiz yerine mats yerine berkani aldi ornek olarak verelim son dakikalarda toreria cikarip emin bayram aldi mantelitesi yanlis diyorum adam savunma alinca gol yemiceni saniyor belki mertens yerine mata girse mac 3 4 olacakti nerdeyse 2-2 bitiyordu
Emin'i almasaydı so dk Muslera'nın hatasında Weghorst belki golü atacaktı. Emin uzatmada girdi oyuna. Girme nedeni de Bjk son dakikalarda uzun top ve duran top kovalıyordu hakemde faul olmayan pozisyonları çalıyordu bizde takım olarak kısa olduğumuz için bu uzun toplar nedeniyle Emin'i aldı ve Emin bir golü önledi. Dubois'i beke alınca ki Emre çok zorlanmaya başlamıştı o yüzden doğru değişiklikti mecbur Türk almalısın o yüzden Berkan'ı aldı. Yani değişikliklerin gayet mantıklı açıklaması var. Sen Jesus büyük hoca diyorsun ben de diyorum ki hakem kollaması olmasaydı da bir öyle görseydik Jesus nasıl hoca nasıl değişiklikler yapacak nasıl olsa hakem bizi kollayacak, ofsayt verecek o yüzden ileride basmaya devam demek kolay bu kararlar çıkmasa o hatalı ofsaytlar verilmese bak bakalım nasıl geri yaslanacaktı takımı.

Hüseyin Göçek muhteşem eyyam yaptı tebrik diyorum.

Jj'nin müdahale edip kazandıklari mac yok lan. Bildigin sıfır bak. Ya kale cizgisi içinden 5 tane kacirirlar ya kaleci cikar kaleyi bos birakir yada hakem devreye girer.
3 aylik dongu resmen bu.
İyi hoca yaşlı kurt neyden korkuyorsunuz o halde kardeşim maça götten uydurma kararlar vermeyin de adamın kurtluğunu bi görelim

Penaltıya takıldım ben, hiçbir şey yok abi tertemiz pozisyon, alioski ziyanın kalkan elini görünce direkt atlamaya geçip ayağını ziyanın önüne doğru savuruyor. Gerçekten müthiş bir transfer sezonu geçirmişler. Nerede futbolcunun kaşarı varsa bulup getirmişler

yatabare kazmasınıda artık emekli etmek lazım bukadar net pozisyon harcayan oyuncudan bi yol olmaz artık

Geri
Üst Alt