bu herifin ismini dahi bu foruma taşımak hata.Rıdvan Dilmen: "Serdar Aziz'in pozisyonu var. Akıllarda kalmasın. Kafadan ele geliyor. Mesafe de çok kısa. Ayrıca arkadan Yatabare'nin ince bir faulü var. Ben penaltı görmedim."
bu herifin ismini dahi bu foruma taşımak hata.Rıdvan Dilmen: "Serdar Aziz'in pozisyonu var. Akıllarda kalmasın. Kafadan ele geliyor. Mesafe de çok kısa. Ayrıca arkadan Yatabare'nin ince bir faulü var. Ben penaltı görmedim."
Sosyal medyada kullaniyoruz ismini?bu herifin ismini dahi bu foruma taşımak hata.
Inceden faul dedigi ensesine üflemis. Dogru diyor, bencede faul.Rıdvan Dilmen: "Serdar Aziz'in pozisyonu var. Akıllarda kalmasın. Kafadan ele geliyor. Mesafe de çok kısa. Ayrıca arkadan Yatabare'nin ince bir faulü var. Ben penaltı görmedim."
bence yanlış bir politika. bu adamın adını ne kadar az zikredersek, o kadar hızlı bir şekilde piyasadan silinir.Sosyal medyada kullaniyoruz ismini?
ligin 2.yarısında fikstür tersıne dönünce görecez esas takımları şu ana kadar ne jesus muhtesem hocalık yaptı ne takım uctu kactıRekabet edemeyecegiz zaten bu seneyi onlara peskes cekmisler jesusu getirip maddi yuke girerken garantiyide almislar belli kadikoydeki macta dudukleri calip bizi devre disi birakirlar ben artik fener maci izlemiyorum bizim maclari zevk icin izliyorum
Daha bunun Anadolusu var Antalya'sı var Adana Demirspor'u var Kayseri'si var Trabzon'u var kısa süreli sevinsinler sonrasında DK sonrası dağılırlar.her önüne gelene 3-5 atan fener biraz ayakta duran takim olunca pozisyon falan bulamiyor ne hikmetse
los GALACTIKOS (!)
Emin'i almasaydı so dk Muslera'nın hatasında Weghorst belki golü atacaktı. Emin uzatmada girdi oyuna. Girme nedeni de Bjk son dakikalarda uzun top ve duran top kovalıyordu hakemde faul olmayan pozisyonları çalıyordu bizde takım olarak kısa olduğumuz için bu uzun toplar nedeniyle Emin'i aldı ve Emin bir golü önledi. Dubois'i beke alınca ki Emre çok zorlanmaya başlamıştı o yüzden doğru değişiklikti mecbur Türk almalısın o yüzden Berkan'ı aldı. Yani değişikliklerin gayet mantıklı açıklaması var. Sen Jesus büyük hoca diyorsun ben de diyorum ki hakem kollaması olmasaydı da bir öyle görseydik Jesus nasıl hoca nasıl değişiklikler yapacak nasıl olsa hakem bizi kollayacak, ofsayt verecek o yüzden ileride basmaya devam demek kolay bu kararlar çıkmasa o hatalı ofsaytlar verilmese bak bakalım nasıl geri yaslanacaktı takımı.Ben ne diyorum sen ne diyorsun bambaska seyler anlatiyorsun bana hakem hatalari var tamam diyorum bjk macinda mertensi cikaran dahi hocamiz yerine mats yerine berkani aldi ornek olarak verelim son dakikalarda toreria cikarip emin bayram aldi mantelitesi yanlis diyorum adam savunma alinca gol yemiceni saniyor belki mertens yerine mata girse mac 3 4 olacakti nerdeyse 2-2 bitiyordu
Sonra Jesus pozisyon vermedi nasıl versin her pozisyon olmayan ofsaytla kesildi. Ve burada hala Jesus övenler var. Siz sarı lacivert gözlüklerle bakmaya devam.
3 tanesinde net olarak kesildi hatta tehlikeli anda kesildi. Son pozisyonda gol olsa VAR döndürür Gol verirdi.Bu ataklar ofsayt kaldırıp kesilenler değil mi?