⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

2006 yılında
Bir bahar akşamında
Cimbomum şampiyonluk yolunda
Hatırlayın
Ne oldu son dakikada
Hasan Kabze’yi unutma

Unutmadık unutmayacağız
bjk’nin yanına koyucaazzzzz!!!!!!

üstat 1 kadro biler misin

Mus

Boey-Nelson-Emin-Kazimcan

Lucas-Midso-Oliveira

Yunus Rashica

İcardi

Rashica sağda daha iyi ama Rosierin karşısına onu koymak daha mantıklı hücuma çıkmasını engelleyebilir.. Sağda yunus formsuz da olsa ben Boey ile uyumlarıni beğeniyorum.. Bu maç orta sahayi sağlam tutmak lazım Mertens bir zahmet kulübede olsun Oliveiranin kilit pasları daha etkili olur.. Kerem artık kabak tadı verdi BAY desen 90 dk oynasa herkesten küfür yer en mantıklı kadro bu gibi geldi .

Kaleci, Tayyip ve Salih var. Sol bekte yerli oynatmasına gerek yok Masuaku olur

Şenolun sınır olayina takıldığını sanmıyorum bazı topculari sever o.. bu hafta 4 yerliyle başladı (cenk vardı ekstra)..Muleka dururken cenki tercih etmesi ilginç geldi bana umut merasla başlarsa şaşırmam..

Bu nasıl fikstür yahu fener önümüzdeki 5 maçın 4 unu güle oynaya kazanır herifler zor maçları evinde kek maçları deplasmanda oynadı ilk yarı boyunca ..Bir tek konya bjk deplasmanlari oldu adam gibi ondan da 1 puan aldılar .. Devre arasına 7-8 farkla girersek 2. Yarı toparlayabiliriz ama bizim fikstür de kazık gibi bjk-basaka puan verip kadıköy'de yenilirsek geçmiş olsun fark çift hanelerde olur .
Öyle boktan bir durum ki, bjk başak 4 puan alsak kadıköyde yenilsek fark direk 10

Mus

Boey-Nelson-Emin-Kazimcan

Lucas-Midso-Oliveira

Yunus Rashica

İcardi

Rashica sağda daha iyi ama Rosierin karşısına onu koymak daha mantıklı hücuma çıkmasını engelleyebilir.. Sağda yunus formsuz da olsa ben Boey ile uyumlarıni beğeniyorum.. Bu maç orta sahayi sağlam tutmak lazım Mertens bir zahmet kulübede olsun Oliveiranin kilit pasları daha etkili olur.. Kerem artık kabak tadı verdi BAY desen 90 dk oynasa herkesten küfür yer en mantıklı kadro bu gibi geldi .
60dk isabetli sut cekemeyecek kadro bu demek hmmm degisiklik icin bekleyen 4 topcu var kenarda suan

Bu maci kazanmamiz sart oglu sart. Alamazsak bunu, Basak'a bile yenilebiliriz. Fenerle puan farki 2 haneye cikmamali. Giresun ve Alanya'yi yensek su an ayni puanlaydik Fenerle. Onumuzdeki iki mactan beraberlik de alsak cok birsey olmazdi.

Boey-Dubois değişikliği dışında bir farklılık göreceğimizi düşünmüyorum.

Kayseri maçı gibi mi başlayalım ?
Muslera
Boey Nelsson Ross Kazimcan/Emre
Torreira Sergio Berkan
Rashica Icardi Kerem

Benim kadro bu ustat. Yunus yerine keremi tercih ettim. Performans olarak pek fark yok aralarinda ama kerem hucumda daha hareketli o yuzden onu oynatirdim ben. Fazla defansif kactiysa kadro berkan yerine yunus olabilir 10da

kazanmak şart. Ben başakşehir maçında galibiyeti zor görüyorum çünkü. Adamlar çok zor gol yiyor. Orada beraberlik kredisi olması için bu maçı kazanmamız lazım

Geri
Üst Alt