Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Gitmek istiyorum bu maça. Bugün GSBonus ve GSMobile'lılar bitirdi mi tüm biletleri acaba? Karaborsaya düşmek istemiyorum ama çok zor gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BuyduKoreografi olup da kazandığımız en son maç hangisiydi.
Cidden mi yav.
Koreografi yapinca bjkya karsi sansimiz tutuyor diyebilir miyiz.Cidden mi yav.
Karıştırmıyorsam Hamza ile şampiyon olduğumuz sezon herkes rütbesini bilecek diye koreografi ile kazanmıştık sanırım Beşiktaş'a karşı.
Olabilir hiç dikkatimi çekmemişti, sonuçta kimse ziklemiyor şu tinercileri.Koreografi yapinca bjkya karsi sansimiz tutuyor diyebilir miyiz.
3 2 kazanmistik bu maci
Bizde almaya uğraştık ama 15 sn içinde biletler bitmiş diyorlar. Tam saat 14'de siteye girdim imkansız biletlerin o kadar kısa saniyeler içinde bitmesi. Kaldı ki bir çok tribün cezalı onlar kombinelerini kulübe mutlaka devir etmişlerdir. Bilmiyorum ama bu bilet sistemine bir çözüm bulmaları lazım yazık günah şerefsizler gişe fiyatının iki kat üstünde fiyat çekiyorlar sözde de en büyük Galatasaraylı onlar...Gitmek istiyorum bu maça. Bugün GSBonus ve GSMobile'lılar bitirdi mi tüm biletleri acaba? Karaborsaya düşmek istemiyorum ama çok zor gibi.
Gole çok yakın oynuyor. Bana heyecan veriyor doğrusu.Beni degil tüm Gslilari. Hele bu sezon
Bizde almaya uğraştık ama 15 sn içinde biletler bitmiş diyorlar. Tam saat 14'de siteye girdim imkansız biletlerin o kadar kısa saniyeler içinde bitmesi. Kaldı ki bir çok tribün cezalı onlar kombinelerini kulübe mutlaka devir etmişlerdir. Bilmiyorum ama bu bilet sistemine bir çözüm bulmaları lazım yazık günah şerefsizler gişe fiyatının iki kat üstünde fiyat çekiyorlar sözde de en büyük Galatasaraylı onlar...
Benim anlamadığım her hafta nasıl bizim alamadığımız biletleri karaborsacılar alabiliyor? Sistem onlara nasıl açık olabiliyor?Bizde almaya uğraştık ama 15 sn içinde biletler bitmiş diyorlar. Tam saat 14'de siteye girdim imkansız biletlerin o kadar kısa saniyeler içinde bitmesi. Kaldı ki bir çok tribün cezalı onlar kombinelerini kulübe mutlaka devir etmişlerdir. Bilmiyorum ama bu bilet sistemine bir çözüm bulmaları lazım yazık günah şerefsizler gişe fiyatının iki kat üstünde fiyat çekiyorlar sözde de en büyük Galatasaraylı onlar...
net üstünüz. onlarda kendi evinde üstün. umarim maci aliriz ve istatistigi de bozmayiz. büyük sikecilere karsi istatistigimiz rezil. en son 2014 yendik zannedersem
Şu an gişe fiyatı 800 olan yere 2.500 falan istiyorlar o da iyi fiyatmış. Ulan o bölgenin kombinesi 3.500 TL'den satıldı siz hayırdır? Son 5-6 yıldır ben kombineliydim. Bu sene malum sebeplerden dolayı almadım. "Sen gel, ilk Galatasaray maçına ben götüreceğim" diye söz verdiğim asker arkadaşım İzmir'den gelecek bilet bulamıyorum kafayı yiyeceğim. Bilet almak için işin gücün arasında gittik GS mobile falan çıkardık. Uzun yıllardır biletle uğraşmadığım için Passo geldikten sonra bu işler bitti sanıyordum ama aynı tas aynı hamam UA'dakiler devam ettiriyor geleneklerini...Bende aynı şekilde 14 00 da giriş yaptım ama bitmiş hepsi.
Birde bilet alabileyim diye gs bonus kart çıkarttım ama hikaye.
Geçen Alanya maçında 170-180 tl lik bilete 400 küsür fiyat çektiler. Bir maç keyfimiz olacak, onun da içine ediyorlar...
Valla bende anlamadım passo varken nasıl yapıyorlar bu işi bilmiyorum... ama burası Türkiye bir şekilde onun da yolunu bulmuşlardır.Benim anlamadığım her hafta nasıl bizim alamadığımız biletleri karaborsacılar alabiliyor? Sistem onlara nasıl açık olabiliyor?