⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Fg02-kgXgAcOlzM

gedon iyi oyuncu ama yanında 2 ortasaha ile torreiraya karsı oynadı.bu büyük avantajdı.biz 2.yarı aldık ortasahayı.torreira-midsö oynasa gedson ön plana cıkamazdı
gedson keyfi istediğinde çok iyi oyuncu yav midtsjo'ya rağmen yine zorlardı, ligimiz için iyi bi profil gedson. bizde olsa taş gibi oynardı, bjkye isinamadi, bi bize karşı oynuyor :d

İlk golden sonra Icardi Mertens önde baskıya devam etmek istedi ama takım gelmedi
Bunlar da mecbur geri geldiler bjk rahat çıkmaya başladı
Olmayan faulden de golü attı

Boey Nkuduya top gelmeden basması gerektiğini birkaç pozisyondan sonra anladı ve Nkudunun etkinliğini kırdı
Nkudu çıktıktan sonra da Raschica’yla birlikte şov yapmaya başladı

İkinci golden sonra bu sefer geri çekilmedik ve bjk çıkamadı, baskı kurduk hatalar gelecekti
Neden bilmiyorum Bay-Kerem değişikliği oldu
Taşdemir Kerem’in arkasında afallamaya başlayınca Dubois ile değiştirmek istedi
Yerli almak zorunda olduğundan Mertens-Berkan yapmak zorunda kaldı
Yine öndeki etkinliğimiz azaldı

Gücümüzün farkında olup şu skora göre çekilme işlerini bıraksak çok daha iyi olacağız
Bir de hızlı ataklarda sakin ve dikkatli olsak leblebi gibi gol atacağız

Herkes takım için oynamalı

oyuncularımız birbirinin pozisyonuna da engel olmamalı.abdulkerim ve oliveira için diyorum bunu.2 golden ettiler bizi

Laz kafa geldi diye psikolojik üstünlük onlardaymış. Buna kediler bile güler.

Kimse kusur bulmaya kalkmasın. Takım ilk kez şampiyon gibi oynadı ve ilk kez ışık verdi. Taraftarıyla bütünlenmiş, zor maçlarını atlatmış bir takımdan bahsediyoruz. Önümüz açık.

gedson keyfi istediğinde çok iyi oyuncu yav midtsjo'ya rağmen yine zorlardı, ligimiz için iyi bi profil gedson. bizde olsa taş gibi oynardı, bjkye isinamadi, bi bize karşı oynuyor :d
benim için o defter kapandı kanka.torreirayı etkili kılmaya bakalım.şu an oliveiraya olan ilgi 2011-2012 sezonunda ilk 7 haftadaki selcuga olan ilgi gibi mesela.oliveiranın elinde bu lig biraz da.giderek cogalacak katkısı

benim için o defter kapandı kanka.torreirayı etkili kılmaya bakalım.şu an oliveiraya oan ilgi 2011-2012 sezonunda ilk 7 haftadaki selcuga olan ilgi gibi mesela.oliveiranın elinde bu lig biraz da
hepsi farklı tipte oyuncular, iyi bir hocanın elinde hepsi birbirinden değerli

Okan Buruk puanlar kaybedilmeden Galatasaray'in Kerem ve Yunus'a mahkum olmadigini anlayabilseydi cok farkli olurdu bence hakemlere ragmen. Bu ikisi kesilip sol beki türk yapinca takimin seviyesi cok artti Rashica ile birlikte. Mico'nun kesilmesi de önemliydi.
Rashica transferin son günü geldi ve geldiğinde ciddi olarak fizik sıkıntısı olduğunu düşünüyorum çünkü kendi takımıyla oynadığı maçlarda fizik olarak çok kötüydü. Bunları da hesaba katmak lazım. Takım yaklaşık olarak 5 haftasında kuruldu ligin yani geç kurulan bir takım olduğumuzu atlamamamız lazım.

Geri
Üst Alt