⚽ SL 22/23 H:13 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

bu arada en az 3 gol atamazsak kazanamayız

Bu arada hissiyatim, Bjk ve Başak maçlarındam malesef iki olumsuz sonuç alınıp (1B/1M ya da 2M gibi) Okan hoca ile yolların ayrılacağı yönünde.

Fakat sezon sonunda şampiyon olacağımıza da adım gibi eminim.

Mertensli kadro kazanamaz.Cunku sadece kendine oynuyor laubali sut atıyor.Takima yunus ve keremle birlikte en büyük zararı veren topçu.Insallah mata oynar

Saç rengini değiştirip de zortlamayan görmedim. Geçmiş olsun gol mol atamaz

Wegörst oynayacak mı

Şenol güneş Karadeniz lobisiyle geldi ben Beşiktaş’a bu maçı kaybettirmeyeceklerine eminim. Beraberlik. Şenol bir yerlerden bir söz almadan takım çalıştırmaz.

kazanmamiz imkansiz bu kadroyla

Zımbacı Şenol'un ekibimizi darlayacaği gerçeği ile yüzleşelim derim.

nasıl olmuş

6y3kyze.jpg

2 hafta fener yine içeride bize beşiktaş başakşehir fikstüre bak:) 13. Maçımızda 8. Deplasmanı oynayacağız bakın her şeye tamam ama bu durumu normal karşılayan ağır gerizekalıdır. Avrup dönüşü bay çekmeler felan..
Adamlar UEFA'da bildigin konferans kurasi cekti. Ümraniyespor'dan hallice Dinamo Kiev ve Larnaca geldi. Eli ayagi düzgün tek takim Rennes idi. Onlar malligina 5 gol attiktan sonra 5 gol yedi bunlardan.

Puan olarak iyi durumda olan takimlara karsi performanslari:

Besiktas - beraberlik
Konya - yenilgi
Basaksehir - Volkan Babacan'in Arao'ya yaptigi asist olmasa beraberlik
Adana Demir - hakem ve Rakitsky sebebiyle berabere bitecek maci kazandilar
Kayseri - ic sahada galibiyet ama oyunlari oturmamisti

Simdi Sivas ve Giresun gibi ligin dibinde olan 2 takimla oynayacaklar yine.

5 macin 3'ünü iceride oynayip kazanmislar. Deplasmanlari alamamislar.

Cektikleri fikstüre göre ligi coktan koparmayi hedefliyorlardi muhtemelen.

Adamlar UEFA'da bildigin konferans kurasi cekti. Ümraniyespor'dan hallice Dinamo Kiev ve Larnaca geldi. Eli ayagi düzgün tek takim Rennes idi. Onlar malligina 5 gol attiktan sonra 5 gol yedi bunlardan.

Besiktas - beraberlik
Konya - yenilgi

Bu oyunu tam olarak bozmak istiyorsak başakşehiri bir şekilde geçmemiz lazım acayip önemli o maç.. yani daha hakemlere girmiyorum penaltılar kartlar buna rağmen ayaktayız şu başağı yenmemiz lazım tek istediğğm bu.

Bu oyunu tam olarak bozmak istiyorsak başakşehiri bir şekilde geçmemiz lazım acayip önemli o maç.. yani daha hakemlere girmiyorum penaltılar kartlar buna rağmen ayaktayız şu başağı yenmemiz lazım tek istediğğm bu.
Tüm maclarimizi kazanmaktan baska caremiz yok. Onlari yenersek fark 2'ye inecek. Bir beraberlik alsalar bizim bir galibiyete puanlar esitleniyor. Mevcut tüm butonlara basmislar bu sene.

Besiktas - beraberlik
Konya - yenilgi

mehmet demirkol denen herif kötü bir CL grubu diyordu fbnin grubuna :dddddddddd

Bizim orta sahada bir de Gedson olsa tamam olurdu Torreira-Oliveira ikili cok kritik yav herifler orta sahamizi isedigi gibi gecti ilerde basimiz agricak bu konuda Torreira defansif olarak yanliz kaliyor Oliveira yardim edemiyor tek yönlü 8 no, 10 no gibi oynuyor ofansif olarak isimize yarar ama defansif yönü yetersiz

Geri
Üst Alt