⚽ SL 22/23 H:14 | Başakşehir 0-7 Galatasaray | MS | 12 Kasım

Alanya maci 5-6'lik olacakken 2-2 bitti, Karagümrük macinda dünyalar kacti sadece 2-0 bitti, Besiktas maci 5-1 falan olacakken 2-1 bitti ve bugün de güle oynaya 10 tane atacagimiz Ofspor maci 2-1 bitti.

Artik birisine patlayalim yoksa ben patlayacagim, fici gibi olduk sise sise. Allah askina su macta tek bir gol icin yine 10 pozisyon harcamayalim. Ilk 3-4 sutta 2 gol attigimiz bir mac olsun yeter artik bu gol yolundaki beceriksizlik, gina geldi.

Rakibin kalesinde ligin en kötü kalecilerinden biri olan Volkan Babacan olacak, bunu da her topu üstüne atarak macin yildizi yapmayalim artik bir zahmet.

Kupa macindan sonra son lig macina baslayan kadro ile cikmasi muhtemel.
2.yari Kazimcan, Midtsjö ve Mata girecektir. Digerleri performans olarak bir hayli yetersizdi.

Bu maç zannetigimiz kadar zorda gecmeyebilir. Asıl korkmamiz gereken kesim, dünya kupası sonrası olan kolay lanse edilen fikstür. Okan hoca bile buna odaklanmış. Eksiklerini gidermek yerine fikstür saçmalığına kapılmak çok ağır sonuçlar çıkarılabilir.

Bu maç zannetigimiz kadar zorda gecmeyebilir. Asıl korkmamiz gereken kesim, dünya kupası sonrası olan kolay lanse edilen fikstür. Okan hoca bile buna odaklanmış. Eksiklerini gidermek yerine fikstür saçmalığına kapılmak çok ağır sonuçlar çıkarılabilir.
Sefer giderse belki genc forvet alinir; yoksa baska bir transfer yapilmaz ve bence gerekde yok, en iyi kadro bizde zaten.

Karagumruk macindan önce yaptigim hesaplara ve tahminlere göre bu maca 1 puan yazmistim ben

Kaybetmemek cok önemli bu macta,fenerin kazanacagini dusunursek bizim 1 puan almamizla birlikte dunya kupasi arasina 7 puan geride girecegiz ama bunun pek bir önemi yok cünkü dünya kupasi sonrasi fenerin ilk maci trabzon deplasmani yani tekrar baslayacak lig

Ama kazanirsak cok büyük bir avantaj elde edecegimizi düsünüyorum

Sacma sapan gol yemeyelim yeter. Mesela sırtı kaleye dönük adama faul yapmayalim.
Rasit'i solda oynatip heba etmeyelim.
Oliveria'yi duran toplar icin rahat birakalim. Bjk macinda calisilmis bir seyler denediler ama cok kotuydu. Direk iceriye orta şut karisimi vursun.

Gomis'in durumu normal değil. Özel bir seans yapılmalıdır kendisiyle.

Ben GS'in Okan hoca ile şampiyon olamayacağını düşünüyorum.

BJK ve Başak maçlarını art arda kaybetseydik, kısa vaadede üzülüp, uzun vaadede sevinecektik.

Şimdi en kötüsü oldu. BJK'i yendik. Başak'a puan kaybedip, hem yarıştan kopacağız, hem Okan hoca devam edecek.

Ben GS'in Okan hoca ile şampiyon olamayacağını düşünüyorum.

BJK ve Başak maçlarını art arda kaybetseydik, kısa vaadede üzülüp, uzun vaadede sevinecektik.

Şimdi en kötüsü oldu. BJK'i yendik. Başak'a puan kaybedip, hem yarıştan kopacağız, hem Okan hoca devam edecek.
Merakımdan soruyorum şu an Okan gitse yerine kim gelirse şampiyon olabileceğimizi düşünüyorsun.

1 puan değerli bu maç öyle bir maç arkadaşlar. Yenilirsek soru işaretleri olur gelecek adına.

Ben kazanmamiz gereken bir mac olarak bakiyorum ne olursa olsun. Ama sunu anlarim, yenilmemek uzerine kurgulanan oyun planini ama son dakikalarda beraberligi korumaya calisan bir Galatasaray da gormek istemem.

Katiliyorum, super dogru bir tespit.

Ayrica, fiksturumuz iceride 1-2 mac fazla olmasi disinda yine dengeli. Rakibin bize nazaran zorlasacak ancak biz kendimizden sorumluyuz.

okan buruk diye bi hocamız var mı emin değilim.:crushed:

Merakımdan soruyorum şu an Okan gitse yerine kim gelirse şampiyon olabileceğimizi düşünüyorsun.
Arkadaş cevap vermemiş ben vereyim. Şimdi haklılık payın olsada bizim artık bir sistem yaratabilecek hocalara ihtiyacımız var. Fatih hocanin son döneminde bile bodoslama oynayarak, kah şampiyon olduk kah kahrolduk. Zamanında nasil ki derval gibi bir üstad ile yapılanma yapılmış. Teknik adamlar bile o yapılanmada yetişmiş ve müthiş başarılar elde edilmiş. Bizde olması gereken en azindan benim bekledigimde bu yönden değişim. Belki Okan hocada yalpayarak şampiyonluk yaşayacak ama bir yada iki sene sonra başladığımız yerde olacağız. Avrupa'daki adı sanı duyulmamış kulüplerin dahi bu sistem olayı üzerine istikrarlı şekilde gitmeleri çoğu kez bizim turk takımlarını madara ederek, ne kadar faydalı iş yaptiklarjnin da göstergesidir.

Geri
Üst Alt