Deniz Akın
Aslan Üye
- 17 Şubat 2021
- 8.756
- 6.454
- 673
Kötü hislere sahibim 2-1 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Sefer giderse belki genc forvet alinir; yoksa baska bir transfer yapilmaz ve bence gerekde yok, en iyi kadro bizde zaten.Bu maç zannetigimiz kadar zorda gecmeyebilir. Asıl korkmamiz gereken kesim, dünya kupası sonrası olan kolay lanse edilen fikstür. Okan hoca bile buna odaklanmış. Eksiklerini gidermek yerine fikstür saçmalığına kapılmak çok ağır sonuçlar çıkarılabilir.
1 puan degerli falan degil, o degeri biz giresun, kayseri, alanyada harcadik, mutlak 3p !!1 puan değerli bu maç öyle bir maç arkadaşlar. Yenilirsek soru işaretleri olur gelecek adına.
Merakımdan soruyorum şu an Okan gitse yerine kim gelirse şampiyon olabileceğimizi düşünüyorsun.Ben GS'in Okan hoca ile şampiyon olamayacağını düşünüyorum.
BJK ve Başak maçlarını art arda kaybetseydik, kısa vaadede üzülüp, uzun vaadede sevinecektik.
Şimdi en kötüsü oldu. BJK'i yendik. Başak'a puan kaybedip, hem yarıştan kopacağız, hem Okan hoca devam edecek.
1 puan değerli bu maç öyle bir maç arkadaşlar. Yenilirsek soru işaretleri olur gelecek adına.
Bu maç zannetigimiz kadar zorda gecmeyebilir. Asıl korkmamiz gereken kesim, dünya kupası sonrası olan kolay lanse edilen fikstür. Okan hoca bile buna odaklanmış. Eksiklerini gidermek yerine fikstür saçmalığına kapılmak çok ağır sonuçlar çıkarılabilir.
Kim (gülüşmeler)Merakımdan soruyorum şu an Okan gitse yerine kim gelirse şampiyon olabileceğimizi düşünüyorsun.

Arkadaş cevap vermemiş ben vereyim. Şimdi haklılık payın olsada bizim artık bir sistem yaratabilecek hocalara ihtiyacımız var. Fatih hocanin son döneminde bile bodoslama oynayarak, kah şampiyon olduk kah kahrolduk. Zamanında nasil ki derval gibi bir üstad ile yapılanma yapılmış. Teknik adamlar bile o yapılanmada yetişmiş ve müthiş başarılar elde edilmiş. Bizde olması gereken en azindan benim bekledigimde bu yönden değişim. Belki Okan hocada yalpayarak şampiyonluk yaşayacak ama bir yada iki sene sonra başladığımız yerde olacağız. Avrupa'daki adı sanı duyulmamış kulüplerin dahi bu sistem olayı üzerine istikrarlı şekilde gitmeleri çoğu kez bizim turk takımlarını madara ederek, ne kadar faydalı iş yaptiklarjnin da göstergesidir.Merakımdan soruyorum şu an Okan gitse yerine kim gelirse şampiyon olabileceğimizi düşünüyorsun.