⚽ SL 22/23 H:14 | Başakşehir 0-7 Galatasaray | MS | 12 Kasım

@Ibrahim Özveren @Onur Üründül İbocuğumun bu olayda sana uyguladığı tarife temsili yav kanks :D
EROUHlZW4AAk-3Y.jpg

Hahahahaha enfes bir benzetme olmuş :D

Kaleye kesin Volkan sepeti yerine Muhammed'i koyar Emre. Rakiplerin bizim maçta önce doğru kaleciyi bulması kabak tadı veriyor.

Traore hariç çekinilecek oyuncu yok,oynadıkları oyunda kağnı gibi hiç keyif vermiyo,bize ters geleceklerini düşünmüyorum,sürpriz olmazsa rahat alırız

Alamazsak büyük karışırız

Kiminle oynasak o takım göklere çıkarılıyor. Berabere kalırsak sürpriz olur.

Emre belezoğlunun sorgulanacağı maç olur basıp geçeriz İcardi Reis devam eder atmaya

Hoca da söyledi. İyi tanıyor rakibi. Başak iyi futbol oynuyor diyenler var. Öyle olsa bile Galatasaray'ın yenemeyecegi bir takım değil. Adamların kalecisi kova, senin forvetin İcardi. Bu maçı alıp dk'nin keyfini çıkarmak lazım.

kalkın ulannnn

Akbil iyi oynuyordan ziyade katı savunma yapıyor ve hızlı kontrata çıkıyor
1 puan bence gayet güzel olur yeterki yenilmeyelim,fikstür elbet tersine donecek

Kazanmalıyız çünkü Fener bu haftada kazanacak. Arada 7 puan olursa bu 3 maç demek bu puan farkını 5'te yani 2 maçlık bir aralıkta tutarsak aradan sonraki fikstürle birlikte ligde güçlü bir konuma gelebiliriz bence. Başakşehir'i hem Fb hemde Bjk maçında izledim yani mükemmel bir takım oldukları söylenemez işte geçmiş yıllardan gelen bir oyun ezberi var ama kadro kalitesi olarak çok daha üstün gelmeliyiz açıkçası.

erken gol bulsak bari

Elimizdeki şu kadroyla normalde hiçbir maçı düşünmeden yeneriz diyebileceğimiz noktada olmamız gerekirdi. Hocanın bize aşıladığı güven gerçekten çok önemli ya. Okan olduğu sürece en favori maça bile "Net Kazanırız" diyemiyorum. Umarım galibiyet ile döneriz Başakşehir maçından. Allah yardımcınız olsun.

biz bu maçı kazanamayabiliriz kaybedebiliriz KAZANACAĞIZ DA ONLARA İNAT KAZANACAĞIZ!!!

Geri
Üst Alt