⚽ SL 22/23 H:18 | Fenerbahçe 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ocak

IMG_20230109_012523.webp

Oooohhhh mis. Sabah kahve keyfi yapmayı unutmayın beyler hahaha

Kalan 9 gol averaj bu sene 17 haftada aldıkları penaltı idi zaten. Ben çok saymıyorum. Balonları da patladı. Beter olsunlar.
Ligin Kasimpasa ve Istanbulspor'dan ibaret olmadigini anlamalari biraz zaman aldi ama iyi oldu. Averaj farkini da ara ara gelen güzel skorlarla kapatiyoruz. Fener son 6 macta 3 galibiyet 3 maglubiyet almis ama elle tutulur oyun olarak tek galibiyetleri Hatayspor. Kadrolarin oturmasi ve ligde herkesin zor duruma düsmesi kiyasiya maclari beraberinde getiriyor. Bugün lig 8.si Kayserispor üst üste 4.maglubiyetinden sonra düsme hattiyla arasinda sadece 6 puan kaldi (2 mac). Istanbulspor disinda az bucuk herkes bir seyler koparmaya basladi asagida. Lay lay lomlu maclar bitmis olmali.

Ligin Kasimpasa ve Istanbulspor'dan ibaret olmadigini anlamalari biraz zaman aldi ama iyi oldu. Averaj farkini da ara ara gelen güzel skorlarla kapatiyoruz. Fener son 6 macta 3 galibiyet 3 maglubiyet almis ama elle tutulur oyun olarak tek galibiyetleri Hatayspor. Kadrolarin oturmasi ve ligde herkesin zor duruma düsmesi kiyasiya maclari beraberinde getiriyor. Bugün lig 8.si Kayserispor üst üste 4.maglubiyetinden sonra düsme hattiyla arasinda sadece 6 puan kaldi (2 mac). Istanbulspor disinda az bucuk herkes bir seyler koparmaya basladi asagida. Lay lay lomlu maclar bitmis olmali.

Fb aslında en başından beri top oynamıyordu. Medya vs büyüsü ile öyle yansıtıldı. Önemli maçları alamayan bir takım Şampiyonun Şsinden bahsedemez zaten. Şu ilk 6 takım maçından yani jk, ts, başak,konya,gs-fb, adana maçından fb 7 puan topladı. Gsmiz ise 14. Fark gayet açıktı. Test maçı cart curt derken kazıklı direğe Giresun ile oturdular. Ondan sonra belleri de doğrulmadı zaten. Volki olmasa Hatay da az becerikli olsa dört gol atardı rahat. Kaza geliyorum dedi ve en ciddi rakibi karşısında da döküldü zaten. Bir de evinde. 🥳

Totem olsun diye izlememiştim şimdi bein den tekrarına baktım resmen içinden geçmişiz adamların.

Biraz becerikli olsak 6-0 hayal değilmiş.

Boey'in macin basinda apar topar ofsayt diye kesilen pozisyonunda ofsayt var miydi?

Geri
Üst Alt