Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.962
- 16.569
- 2.648
Cumhuriyetimizin 100. Yılındaki ilk derbisini burada bu şekilde almak… bu gurur bizim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sayede averajda 6 fark kapattık doğruUlan o değilde adamlara Kadıköy'de 3 tane koymuşuz Başakşehir galibiyetine ne kadar sevindiysem bu galibiyetede o kadar sevindim. Bunlara Kadıköy'de koymak sıradan geliyor artık bana.
Bu sayede averajda 6 fark kapattık doğru
Averaj onemli degil artik.Bu sayede averajda 6 fark kapattık doğru
Bu sayede averajda 6 fark kapattık doğru
Ligin Kasimpasa ve Istanbulspor'dan ibaret olmadigini anlamalari biraz zaman aldi ama iyi oldu. Averaj farkini da ara ara gelen güzel skorlarla kapatiyoruz. Fener son 6 macta 3 galibiyet 3 maglubiyet almis ama elle tutulur oyun olarak tek galibiyetleri Hatayspor. Kadrolarin oturmasi ve ligde herkesin zor duruma düsmesi kiyasiya maclari beraberinde getiriyor. Bugün lig 8.si Kayserispor üst üste 4.maglubiyetinden sonra düsme hattiyla arasinda sadece 6 puan kaldi (2 mac). Istanbulspor disinda az bucuk herkes bir seyler koparmaya basladi asagida. Lay lay lomlu maclar bitmis olmali.Kalan 9 gol averaj bu sene 17 haftada aldıkları penaltı idi zaten. Ben çok saymıyorum. Balonları da patladı. Beter olsunlar.
Bizim puan olarak önümüzde bitirmeleri gerekiyor ve bu aslinda 4 degil 5 puan fark demek.Bizi 3+ gol ile yenemedikleri surece ki sanmiyorum bu ihtimal gerceklessin, daha buyuk bir averaj kapanmis oldu olasi puan esitliginde.
adamı böyle şener şen koşuşuyla soyunma odasına yollarlar işte.
Çok ikonik bi an oldu bence, yıllarca hatırlanacakIcardi formayı çıkarmak yerine klâsik ellerini kulaklarına götürdüğü sevincini yapsaydı daha kudurtucu olurdu diye düşünen tek ben değilimdir herhalde
Ligin Kasimpasa ve Istanbulspor'dan ibaret olmadigini anlamalari biraz zaman aldi ama iyi oldu. Averaj farkini da ara ara gelen güzel skorlarla kapatiyoruz. Fener son 6 macta 3 galibiyet 3 maglubiyet almis ama elle tutulur oyun olarak tek galibiyetleri Hatayspor. Kadrolarin oturmasi ve ligde herkesin zor duruma düsmesi kiyasiya maclari beraberinde getiriyor. Bugün lig 8.si Kayserispor üst üste 4.maglubiyetinden sonra düsme hattiyla arasinda sadece 6 puan kaldi (2 mac). Istanbulspor disinda az bucuk herkes bir seyler koparmaya basladi asagida. Lay lay lomlu maclar bitmis olmali.
Boey'in macin basinda apar topar ofsayt diye kesilen pozisyonunda ofsayt var miydi?
Boey'in macin basinda apar topar ofsayt diye kesilen pozisyonunda ofsayt var miydi?