⚽ SL 22/23 H:19 | Galatasaray 4-0 Hatayspor | MS | 13 Ocak

Aşiri zafer sarhoşu olduk gibi. Puan kaybi hissediyorum

Allah korusun

Yenemezsek febeş maçının önemi kalmaz, net skorla yeneriz inşallah...

---------------- Oli - Berk

Rashitsa - yunus - Kerem

--------------- Icardi​

Hoca yusufla başlamaz büyük ihtimalle

Yusuf Demir'in iyi bir potansiyel olduğunu düşünsem de oynadığı sürede pek takımla uyumlu bir görüntü çizmedi her maçın çok değerli olduğu bu ortamda bu maçta 11 olacağını pek sanmıyorum. Ya orta sahayı Torreira-Oliveira-Berkan yapıp çıkarız yada bu 3'lüden 2 tanesini kullanıp ileri de Icardi ve Barış ile çıkarız gibime geliyor.

Yusuf Demir'in iyi bir potansiyel olduğunu düşünsem de oynadığı sürede pek takımla uyumlu bir görüntü çizmedi her maçın çok değerli olduğu bu ortamda bu maçta 11 olacağını pek sanmıyorum. Ya orta sahayı Torreira-Oliveira-Berkan yapıp çıkarız yada bu 3'lüden 2 tanesini kullanıp ileri de Icardi ve Barış ile çıkarız gibime geliyor.
Berkan-Oliveira-Torreira oynarsak dün oldugu gibi Torreira yine ön alanda baski yapip ofansif bir oyun ortaya koyar bence. Hocanin Fener deplasmaninda tercih etmedigi kalabalik orta sahayi Hatay macinda sahaya sürecegini pek sanmiyorum ama

Ekibimizi duble forvet baris icardi olarak gorebiliriz gibi geliyor bana

Bu maça bilet bulabilme ihtimalimiz nedir? İstanbulda olacağım o gün keşke gidebilsem maça

Hiç rotasyon falan düşünmeden as kadro çıkmak lazım..Galibiyet serisi uzadıkça bir yerden sonra patlama ihtimali artıyor 7 maç oldu ustuste bir yerde bahtsizlik olacak illa ki ama bu maç evinde Hatay maçı olmamalı gidip Antep deplasmanında puan kaybetsek koymaz da şu tarz maçlara cok uzulurum

Bu tur maçları ezerek almamız lazım havaya girmisken bırakmamak lazım peşini

Lobjanidze denen baş belası oynamaz umarım. Kariyerindeki en iyi maçları bize karşı olabilir.

ayı bize karşı takımı daha sert agresif oynatacaktır o yuzden kesınlıkle rehavete kapılmamak lazım

Geri
Üst Alt