⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

İlk maçlarındaki skora aldanmayın fark da atabilirdi Adanaya Giresun, zorluk yaşama ihtimalimiz var.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen maçın hakkı net Giresunundu, Adana uzaktan bir vuruşla biraz da şansa bir gol attı sonra iki, adananın kaliteli ayakları var ama tempo sorunu da vardı ilerde o orta sahayla zorluk çekerler. Giresun 'un sağ beki Hayrullah var ileri geri çok hareketli çocuk, takım halinde de iyi atağa kalkıyorlar yani kontraya uygun takımları da var bence dikkat etmek gerek.

Ben Mitsö nün sonradan gireceğini düşünüyorum yine. Ama 11'de görürsem de şaşırmam tabii ki.
Yani Berkan 'ın filan artık ilk 11 başlamaması lazım. Oliveira 'ya herkes saydırdı da yanında Berkan önünde Emre Akbaba ile ne yapsın

Bir de yanında Midtsjo arkasında Torreira önünde Mertens ile ne yapabiliyor ona bakalım. Hani bahsettiğimiz adamlar o kadar kaliteli ki Torreira ve Mertens'in yanında Cicaldau yu sahaya sürelim bence o bile farklı görünür gözümüze

Lanet olsun bu karaborsaya. Buna izin veren kulübe de çok sinirliyim. Ta başka ülkeden maç izlemeye geliyoruz ama nasıl oluyorsa tüm biletler karaborsa da bıktım şu olaydan

Bu maçta takımımızdan fark, taraftarımızdan da Ertem Şener'e sinkaflı tezahurat bekliyorum.

Geri
Üst Alt