- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
DoguAlmanyadan kombine mi almış. Ulan kalmadı böyle delikanlilar
Hangi tribün
GscimbomMobile
Cocukluk hayalimdi hep bi kombine almak. Bu seneye denk geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DoguAlmanyadan kombine mi almış. Ulan kalmadı böyle delikanlilar
Hangi tribün
GscimbomMobile
Aynen maçın hakkı net Giresunundu, Adana uzaktan bir vuruşla biraz da şansa bir gol attı sonra iki, adananın kaliteli ayakları var ama tempo sorunu da vardı ilerde o orta sahayla zorluk çekerler. Giresun 'un sağ beki Hayrullah var ileri geri çok hareketli çocuk, takım halinde de iyi atağa kalkıyorlar yani kontraya uygun takımları da var bence dikkat etmek gerek.İlk maçlarındaki skora aldanmayın fark da atabilirdi Adanaya Giresun, zorluk yaşama ihtimalimiz var.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen gelip gidiyo musun sürekli yoksa derbiler için mi aldınDogu
Cocukluk hayalimdi hep bi kombine almak. Bu seneye denk geldi
Yani Berkan 'ın filan artık ilk 11 başlamaması lazım. Oliveira 'ya herkes saydırdı da yanında Berkan önünde Emre Akbaba ile ne yapsınBen Mitsö nün sonradan gireceğini düşünüyorum yine. Ama 11'de görürsem de şaşırmam tabii ki.
Musap'ın kombineyi devraldım
Baya güzel bir konumda yeri
Okul bittiginden dolayi daha sikca gelecem artik. Daha cok imkanim felan olustuSen gelip gidiyo musun sürekli yoksa derbiler için mi aldın
GscimbomMobile
ee hadi bakalim musap haberleselim doğu tibünü severiz.Okul bittiginden dolayi daha sikca gelecem artik. Daha cok imkanim felan olustu
Iyi olur vallaee hadi bakalim musap haberleselim doğu tibünü severiz.
şöyle oldum :muslera
turap nelson marcao pva
midtjö toreira
yunus hamza kerem
şeref
@okan ewt ! bunu istiyoruz !!!
Bu sezondaki atmosferi yakalamamız gerekiyor