- 20 Eylül 2009
- 19.047
- 17.597
- 2.773
Efecan hamlesine hepimiz karşı çıktık ama Kerem olmuyor. Yerim hazır diye çok rahat. Kafasına göre oynuyor. Gomis, Kerem bencilliği çok sıkıntı yaratacak bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle kibir ve ben oldum havaları var. Bu kafayla gelişemez geriye giderKeremin şu vazgecilmezim rahatlığı beni deli ediyor
Mertens çok geç ve yanlış yerde girdi, 2.yarı başında ve emreakbaba yerine girecekti, kalabalığın içinde kayboldu.Sorun ortasahada değil kalabalık savunmayı karıştırıp dengesni bızamamaktaydı
Mertens hamlesi çok daha erken olmalıydı
İstediğini yapamıyorsun bari oyunu sertleştir, gerginleştir, o da yok, helva gibi oynadık
Hiç zorlamadık
Adamlar piknik gibi oynayıp 3 puanı alıp gittiler
Aklı karışık mı dersin renktaş?Nelsson u hic begenmedim lakayit uyuşuk oynadi herif
Asıl sen nasıl maç izledin adamların önde bastığı falan hiç olmadı. Abdülkerim'in pozisyonunda da pas hatası yaptılar Abdülkerim rahatlıkla Anholt'a verecekken alışkanlıktan çevre kontrolü yapmadan Muslera'ya geri dönmeye çalıştı bak bakalım orada Abdülkerim'e ciddi bir baskı var mı?Nasil mac izliyorsun gol atana kadar onde bile bastilar senin bardakcin o baskida golu yedirdi golden sonra yaslandilat buda dogal adamlar tas gibi top oynadi kaliteli ayaklarin yok kazanamadin rakibi boklamaya gerek yok adamlar butceleri kadar top oynadi
Gelip 50 000 kisi uzerinde giresun daha ne yapsin kaleyimi acsin oyunu bizim sahaymi yigsin adamlar muazzam hatasiz top oynadi yenilgiyide hazmetmek bir erdemdir