⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Kalede Okan, sol bekte Kazimcan oynasın 3. yabancı da Yunus olsun, Abdülkerim ve Kerem'i yedeğe çekmek gerekiyor, özellikle defansa kaliteli bir yabancı şart, bu Abdülkerim denen capsizla koca sezon geçmez olmadı Luyindama'yı geri kazanalim ama Abdülkerim kesilsin

Okan
Dubois Nelson Transfer Kazimcan
Torreira Midjtsö
Yunus Oliviera Mertens
Seferovic

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pazar mazar dinlemeden hemen transfer işlerine başlamalilar. Yoksa daha çok puan kaybederiz. Puan kaybetmeden çözüm bulunmali

Yabancı yedek sprinter kanat.
Bunu gidip floryanın tahtasına 1 milyon kere yazmak gerekiyor.
Arkadaş bağırdıkça bağırıyor işte.

Babagül adamlar yatti defansa direnç yok sen hala top ceviriyorsun 40 50dk her takim bize karsi boyle oynasin biz cok puan kaybederiz net olarak taktik eksikligi var.
Bugün özelinde taktiklik bir durum görmüyorum ben. Daha ideal 11 dediğimiz oyuncular 1 maç yan yana oynayamadı. Zaman lazım.

Transferler bence iyi ama hem Terimden kalan kötü takım hem de uyumsuzluk ciddi sorun gibi. Mesela önde oynayan takımın stoperi Nelsson ve Abdulkerim değil, Marcaoyu bu sene çok arayacağız Marcao agresifti atak daha olgunlaşmadan ilk hamlede kesiyordu, adam beni geçse de yakalarım diye düşünüyordu muhtemelen Luyindama'da ilk zamanlarında öyleydi. Bizim stoperler fena değil ama tek de topu alıp gideyim yerine geçilmeyeyim gibi oynuyorlar çok ciddi bir mental fark bence. Kerem ve Yunus içe çok kat ederek oynuyorlar mesela maç ortaya yığılıyor iyi tarafı beklere alan açılacak ama bek oyuncularımız yaratıcı değil maç içinde 1 tane isabetli orta yapsınlar diye bekliyoruz. Forvetlerin ikiside aynı tarz oyuncular onun dışında çok statik ve kontrol edilmesi kolay adamlar. Bu sene işimiz zor gibi yine bilemiyorum.

ilk 11 e dubois gelecek.kaleye okanın geçmesi şart.kaan ayhan stopere gelmeli.abdulkerimden kötü olamaz.yabancı sol kanat,10 numara ve belotti şart ilk11e.ha bi de hoca lazım

Aklıma geldikçe aklım hafsalam şaşıyor
Göbekte kalabalık kapanan bir takıma karşı 90 dakika boyunca kanatlardan içeri katetmeye çalıştık

her neyse transfer döneminin kapanmasına daha bolca vakit varken bu mağlubiyetin reçetesini doğru çıkartabilirsek hayırlı bir sonuc oldugunu düşünüyorum

mevzu evinde 1 maç yenilmek değil, koca sezon içinde tabi ki bu tarz durumlar olacak. mevzu camia çok güzel bir havaya girmişti. inşallah bu hava bozulmaz

Giresun zayıf takım falan değil. Geçen hafta izleseydin anlardın. Temposu en yüksek takımlardan biri. Ama kaliteleri yok. Bireysel hata olmasa 3 90 dakika da oynansa gol atamayacaklardı zaten. Ama işin savunma kısmında hep diriler.
Sene sonunda kume hattinda olurlar

Oyuncularda asiri motivasyon vardi, bu da bence oyuncularda disiplin kaybina ugratti ara ara bireysel hatalardan dolayi bagzi oyuncularda. Digerleride bu kez bundan etkilendi.

Bu sene Kerem'in geçen seneki performansı verip vermeyeceği zaten şüpheliydi. Mertens'in gelmesi ve dolayısıyla çift forvet oynayacak olmamızla hepten şüpheli oldu. Kerem çizgide oynayacak adam değil. Solda oynarken bile içeriye girmesi lazım. E o alan Mertens'in alanı. Yabancı mevzusunu başka yerden (örn. Kazımcan) ayarlayabilirsek Mertens'in yedeğine dönüşür bu gidişle net söylüyorum. Kerem'e talip varsa satıp Mert Müldür'ü almak da mantıklı olabilir.

Geri
Üst Alt