Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.187
- 12.944
- 2.658
Ayagina da basti ayakabisi cikmis.Traore'nin müdahalesi sırtına vurduğu pozisyon değil mi havada? Yanlış mı hatırlıyorum?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayagina da basti ayakabisi cikmis.Traore'nin müdahalesi sırtına vurduğu pozisyon değil mi havada? Yanlış mı hatırlıyorum?
bloguma maç yazısı yazdımSen hiç konuşma
Iyi bak emrenin pozisyonuna ayaga basma var.Alehimize öyle penalti calinsa hakemde ana avrat birakmazdim. Antalya macinda net dograndik bu macta ufak tefek hatalar disinda temiz bir yönetim vardi
Geçen sene torrent pva keremi ayni koridorda bulunmamaları için çok uyariyordu. Aslinda bunun kadar fundamental bir bilginin bu yaştaki adamlara anlatilmasi bile skandal ama neyseKanat içe katediyorsa;
- Ya rakip kapanmıyordur ve şuta müsait bir durum olduğundan kat ediyordur ve kat ettikten sonra kaleye yapıştırır
- Ya bek bindirmeye başlamıştır ve kat ettikten sonra bindiren beke defans arası pas atar
- Ya da golcü veya 10 numara kaleye doğru çapraz koşuya başlamıştır ve kat ettikten sonra defans arkası/arasına golcüye pas atar
Tabi bunların önceden çalışılmış anlaşılmış olması gerek
İçe Kat edecek olduğunda karşında kademeye giren defans oacaksa ve şut atamayacaksan
Bek bindirmiyorsa
Veya golcü çapraz koşu atmıyorsa
Anacık babacık günü gibi olan ceza yayına pas atmak için içe katetmezsin
Ya topu çizgide alıp oradan zorlarsın, ya da yan veya geri pas yapmak zorunda kalırsın
Hem kanada hem de beke iç koridoru kullandıran hoca sıkıntılı yani biraz
bizim taraftar eskiden daha agresifti. tribünlerde cit cikmiyor. ciddi bir baski ortami olsa ömer bayram yillardir bu takimda kalabilir miydi? veya taylan 8 numarayi almaya cesaret edebilir miydi?Su kulubu sosyal medyadan soyutlayabilseler basari gelecekte bir mac kaybetmekle hoca degistirelim diyenler var oyunculari çöp edenler defol diyenler var bu sekilde zor cok zor bu kulup basariyi bosuna unutmadi en buyuk kotulugu taraftar yapiyor
Fb nin son 20 yildir rezil olmasinin etkeni de bu tutum zaten asiri bir baskici rejim olusunca aksilikler yakani birakmiyor
Her mac bir futbolcu isliklanir mi ya icerde oyuncular hata yapma korkusu ile mental acidan zayif dusuyor belki de bu yuzden baski kuramiyoruz maclar da
Yok yok ben başka pozisyondan bahsediyordum.Ayagina da basti ayakabisi cikmis.
O net penalti zatenBen havada sırtına vurdukları pozisyon için yazdım.
Kusura bakmada, taraftari begenmiyorsan, stada gidip sen bagiracaksin.bizim taraftar eskiden daha agresifti. tribünlerde cit cikmiyor. ciddi bir baski ortami olsa ömer bayram yillardir bu takimda kalabilir miydi? veya taylan 8 numarayi almaya cesaret edebilir miydi?
Oliveira'nin o sutu girseydi, ikinci ücünü gol de gelirdi. Vermezdik maci.
Maç sonrası yayınlara bakmadım renktaş. Eğer varsa görüntü zaten dediğim şey ile alakası yok. VAR hakemine gereken yapılmalı. O pozisyonda Okan Hoca'da penaltı itirazı yaptığı için incelenmeme ihtimali yok.Macin ardindan yayin var suan pozisyonu tartisiyorlar bein de. Orda tekrardan görebiliyorsun ayaga basmayi. Yani o görüntüler var da yokmu? Gecen sezon göztepe macindaki var hakemi olmasa belkide simdi ikinci ligde debeleniyorduk. Demek ki istenince oluyor.
Muslera bankoların bankosu. Asla kesilmeyecek bu gerçekle yüzleşelim. Kazımcan da çok toy oyuncu. Alternatif bile olması şüpheli.Kalede okan
Sol bek kazimcan
Hatta sag bek ali kullanilabilir ama hucum full hucum olacak
Emre'ye yapılan kesin penaştıydı, Torreira pozisyonu için ise ben de penaltı vermezdim.Alehimize öyle penalti calinsa hakemde ana avrat birakmazdim. Antalya macinda net dograndik bu macta ufak tefek hatalar disinda temiz bir yönetim vardi
Kacirmis olabilirim emrenin ama torreiranin pozisyonuna penalti istemek komikIyi bak emrenin pozisyonuna ayaga basma var.
bugün özelinde ben taraftari elestirmem ama genel havayi özetledim. 45 bin kisi gelmis, o maci alacaksin giresun'a karsi.Kusura bakmada, taraftari begenmiyorsan, stada gidip sen bagiracaksin.
Surekli taraftarin suclanmasi nedir?
Değil dediler işte ya. Sadece lale penaltı dedi. Ben ondan bahsediyor sandım arkadaşı.O net penalti zaten