⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

Bu hocayla oturmaz

Oturmadikca herkesi cop ilan ederler

Sonrasi malum

Yol yakinken hemen yollanmsli cok bariz seyleri goremiyor sahada

Birde ortasaha oynadi
Adana Demirspor'u izliyor musun lan? Efso korkutucu bir kadro. Onyekuru'm da ligin içinden geçiyor :/

Şu Giresunspor ligin en zayıf takımlarından biri diyenlere de sormak istiyorum, bunu neye istinaden söylüyorsunuz, Kalan takımların hepsini ayrı ayrı izlediniz herhalde yoksa başka açıklaması yok.

Oyuncularda değişse hocalar da değişse zihniyet değişmiyor maalesef.
Olay kerem yada yunus değil yarın yabancı sınırı kalksın bu ikisi satılsın gidip bunların muadillerini alır yine aynı oyunu oynayarak kendimize bahane üretiriz. Şimdi de en büyük eksiğimiz 10 numara olmuş.
70 metre delik arasından nokta pas atan oliviera diye bir oyuncun var oliviera pas atacakken keremle yunus 8 numara gibi takılırsa pozisyona giremezsin elbette. Sonra kerem de yunus da 5 kişiyi çalımlayıp 5 kişinin içindeki sefer ve akbaba/gomisi pozisyona sokamıyor yav söyleniriz.

Kerem geçen sene kontra stilde defansa yardıma gelmediği zamanalarda yandı.
Yunus balotelli ve vargas rakip defansı sola çekerken hızlı topla tek pas yada orta sahadan bağlantılı pas ile önü polyannanın dedesinin çiftliği gibi boş yeşillikler varken rakibi hataya sürükleyerek yandı.
Akbaba kanatlar bidirirken yay çevresinde yürüye yürüye bom boş arazide yandı.
Cicaldau kontra futbolu oynarken yine aynı şekilde gruplarda yandı.

Senin kadron da oyuncuların da bu. Avrupa'nın en tutulmayan oyuncularından adama traore bile kapalı savunma yapan bize karşı varlık gösteremedi ne anlatıyorsunuz.

Efecan önerisi gelmiş bir gülme geldi. Kardeşim efecan belki de çalıma girip en çok top kaptıranların başındadır, efecanın etkili olduğu oyun ceza sahası ile kenar çizgisi arasına atılan toplara yapacağı koşudur. Senin sorunun zaten bu o bölgede koşu yapacak 4 oyuncu var pva-boey-kerem-yunus orta shaa topu aldığında bu adamlar nerede oluyor orta saha çizgisinin gerisinde. Olabilir hızlıca ileri çıkalım eyvallah topu seferovice/ yada ismi Ronaldo olsun atınca kaç kişi karşılıyor en az 3 kişi arasına giriyor.
Al kardeşim efecan da gelsin emre mor da gelsin, onyekuru da geri gelsin hatta çekmişken depay da gelsin yeni kurbanlar bulup yeni oyunculara sövmek bizim de hakkımız.

Şu Giresunspor ligin en zayıf takımlarından biri diyenlere de sormak istiyorum, bunu neye istinaden söylüyorsunuz, Kalan takımların hepsini ayrı ayrı izlediniz herhalde yoksa başka açıklaması yok.

Hucum hattinda saiz disinda duzgun pas atabilen adamlari yok

Iki stoperide ayaksiz

Hucum hattinda saiz disinda duzgun pas atabilen adamlari yok

Iki stoperide ayaksiz
Kişiler üzerinden gitme lütfen, takım oyununda ne eksiklerini gördün. Geride gayet güzel kapandılar, top kaptıklatında da ileriye açılmaları yeterince iyiydi bence. Ümraniye bence daha kötü bir takım Giresun'a göre.

giresunspor'un ilk 11'i haricinde kadrosuna baktim, minimum tff 1.lig tecrübesi olan oyuncu sayisi bile cok az:

-ferhat kaplan (kaleci)
-ramon arias (stoper)
-erol can akdag (orta saha)
-murat cem akpinar (orta saha)
-rahmetullah berisbek (kanat - 10 numara)
-dogan can davas (kanat - 10 numara)
-cekdar orhan (10 numara)

18 topcuyla sezona girmisler. bek ve forvet alternatifleri yok. hakan keles bu sene takimi yine ligde tutabilirse ciddi basariya imza atmis olur.

gecen seneden okan kocuk, zeki yavru, mamadou diarra, aziz behich, flavio, diabate, suleymanov ve chiquinho gibi takimin en kaliteli oyunculari ve bel kemikleri ayrilmasina ragmen...

Yav kardeşim belki de düşerler. Bu mu konu. Adamlar diri diyorum diri. Kalitesiz bir takım ama diriler. Zaten sadece bekliyorlar geride. Tempona karşı koyabiliyorlar. Biz de hazır değiliz. Açamadık erkenden golü bulup oyunu. Ama onlar da oyundan düşmedi işte. Açık vermediler. Başka bir takımla oynasak düşme ihtimali daha fazla olurdu 60-70'ten sonra.
Benim demek istedigim bizim takimin problemi calismakla duzelmez transfer lazim

1660433546467.webp

Satılık Kuzey Üst kombine 3000 TL............

Ben peder bey kontenjanından leeds maçından tutun birsürü efsane galibiyetleri yerinde görmüş biri olarak. 7 maçlık kötü bi seri yaptım şuan. Geçen sezon tam 5 maça gittim galibiyet çıkmamıştı. Zaten ondan önce pandemi vardı. Tribünler boştu. Pandemiden önce son gittiğim maç son dk gol yediğimiz Brugge maçıydı. Bu akşamki Giresunla birlikte toplamda 7 maçtır stadımızdan Beylikdüzüne elim boş dönüyorum.

Daha önce 2011-12 ve Hamzalı sezonda kendime ait kombinem olmuştu. Onlarda şampiyonlukları yaşadım. Bu kendime ait 3. kombinem. Kendime ait diyorum çünkü dediğim gibi 1997-2000 yıllarında peder beyin kapalı üst kombinesi vardı onunla giderdim bütün maçlara. Onlarda da tabi hep şampiyon olduk. Bu senede kombine aldım. Umutluyum eyvallah ama bu akşam Okan hoca beni hayal kırıklığına uğrattı. Hocanın kişisel hatalarından dolayı daha 3-5 maç veririz gibi bi izlenim var şuan bende. Üst üste kötü seri yaptım kendi açımdan da hayal kırıklığı yaşıyorum. Ayak olduğumu düşünmeye başladım.

Son düzenleme:
oğlum iki üçgen kurup tek paslarla adam eksiltip pozisyona giremez mi takım çıldırcam aw

Sahanin heryerinde birbirlerinden 20 metre uzakda olduklari icin zor o is

Sadece 18 onunde birlesebiliyorlar o da rakibin en kalabalik oldugu yerde yapmaya calisip topu kaptiriyorlar geride alamiyorlar

18 onunde kanatlara acip iceri gireceklerine, rakip topu kapip kanatlara atip bizi oyundan dusuruyor

Komedi gibi

Eve yeni gelebildim.

Abdulkerim, iyi mi kötümü çözemedim ama acil sol stoper alınmalı.

Nelsson, en çok sevdiğim adamlandandır takımdaki ama bugün en çok söven oldum rahatlıkla. Gitmek istediği için oynamıyor.

Boey, hiç bir şey deme hakkımız yok kampa almadın sürekli 11 oynatıyorsun. Eh.

PvA ligin en iyi sol beki.

Kazımcan, ilk defa izledim, beğendim.

Midstjö, her yerdeydi iyi adam.

Sergio, fena değildi ama baskı altında bocalıyor.

Akbaba, en son neyse bizde hala o.

Yunus, kendini gösterme peşinde maalesef aslında bu değil.

Kerem, Yunus’un ilgisini kendisine toplamak için saçma sapan hareketlere girişti.

Seferovic, bugün beğenmedim iyi değildi.

Gomis, futbol onu çoktan bıraktı.

Torreira, kestiği toplarla farkını gösterdi.

Mertens, duruşu pas vermesi frikiği falan aynı sneijder. Duygulandım izlerken. Çok az ve yanlış yerde oynadığından bir şey anlamadım.

Genel olarak takım kötü değildi, şanssızdık. Frikik gol olsaydı farklı kazanırdık. Kötü değil, yeni takımız iyi forumlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt