⚽ SL 22/23 H:2 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 13 Ağustos

1660482834960.webp

Şimdi özeti izledim. 1 gol olsa 4-5 farka gidecek maç gibi bir izlenim verdi bana.
Böyle devam etmeli takım
Öyle zaten. Orta sahayı büyük oranda çözmüşüz. Bütün dönen topları topladık. Muslera'nın adını çok az duyduk maçta. Duyduğumuzda da gol oldu zaten. O saçma hata olmasa 2 haftayı gol yemeden kapatıyor olacaktık. Herkes negatife odaklı ancak pozitif şeyler de var geçen sezona nazaran. Hücumda biraz ritim buldum mu, uyum yakaladım mı zor kaybeden bir takım olacağımıza inanıyorum bu orta sahayla.

Kerem çok laubali oynuyor .. yunus u övdük sahada adını duymadık..

Valla ben onu bunu bilmem belotti ve evander i alsınlar .. kalede yerli kaleciyle oynarız. gerekirse kazımcan ı da sol beke koyacaz ki ilerisi bişeye benzesin

Bir de bu hakem konusunda biraz oyunculara da görev düşüyor
Penaltı verilmediğinde hakemin etrafında 4-5 oyuncu olması lazım itiraz eden
Bunlar bundan anlıyor çünkü
Dün hakem de hep aleyhimize kararlar verdi

90 dakika oynayacak temposu yok Oliveira'nın, keza Yunus için de aynı şeyi yazanlar oldu ama Yunus özellikle dün ilk yarı çok efor sarfettiği için ikinci yarı çabuk yoruldu.
İşte Yunus ile ilgili sorun da orda gereksiz efor sarfediyor topu ayağına her aldığında bisey yapmak zorunda değilsin ya basit oynamalı aynı şey kerem için de geçerli. City ve bayerni izliyorum bazen izlerken cidden sıkılıyorum o kadar çok tempo yapmıyorlar tempoyu bir anda yapiyorlar o ara golleri atıyorlar

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera düşürseydi golü yemezdik. Kırmızıyla atılırdı ...

Bir de nelsonn yerde kaysa o gol yine yenmezdi..

Nereden bakarsan bak amatörlük kokuyor

İşte Yunus ile ilgili sorun da orda gereksiz efor sarfediyor topu ayağına her aldığında bisey yapmak zorunda değilsin ya basit oynamalı aynı şey kerem için de geçerli. City ve bayerni izliyorum bazen izlerken cidden sıkılıyorum o kadar çok tempo yapmıyorlar tempoyu bir anda yapiyorlar o ara golleri atıyorlar

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanıyorum hoca golün erken gelmesinin bizim adımıza iyi olacağını oyunculara söylemiş olabilir. Zaten golü bulmuş olsaydık şuan çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Yunus'un verdiği pasların %80-90'ı isabetliydi zaten. Bir oyuncuya sen neden bu kadar efor sarfettin demek de ne derece doğru bilemiyorum. Bence sahada tartışmasız ilk 11'e yazılacak isimlerden birisi. Kerem ile de kıyas yapmanın bir manası yok. Yunus topları ezmiyor.

Hakem 2 tane penaltıyı yedi

Emre akbaba ve toreranın

Ve hakem hakem konuşmıyak hemi !

Hadi canım sen de…!

Yavaş yavaş nedir ne değildir meydana çıkıyor..

36 senedir izliyorum bu oyunu..

Kimin ne yapmağa çalıştığını İYİ biliriz..

Geri
Üst Alt