Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.763
- 18.854
- 1.188
Şimdi özeti izledim. 1 gol olsa 4-5 farka gidecek maç gibi bir izlenim verdi bana.
Böyle devam etmeli takım
Özete kanma, posizyona giremedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi özeti izledim. 1 gol olsa 4-5 farka gidecek maç gibi bir izlenim verdi bana.
Böyle devam etmeli takım
Öyle zaten. Orta sahayı büyük oranda çözmüşüz. Bütün dönen topları topladık. Muslera'nın adını çok az duyduk maçta. Duyduğumuzda da gol oldu zaten. O saçma hata olmasa 2 haftayı gol yemeden kapatıyor olacaktık. Herkes negatife odaklı ancak pozitif şeyler de var geçen sezona nazaran. Hücumda biraz ritim buldum mu, uyum yakaladım mı zor kaybeden bir takım olacağımıza inanıyorum bu orta sahayla.Şimdi özeti izledim. 1 gol olsa 4-5 farka gidecek maç gibi bir izlenim verdi bana.
Böyle devam etmeli takım
Dün Yunus luk değildi olay.Kerem çok laubali oynuyor .. yunus u övdük sahada adını duymadık..
Valla ben onu bunu bilmem belotti ve evander i alsınlar .. kalede yerli kaleciyle oynarız. gerekirse kazımcan ı da sol beke koyacaz ki ilerisi bişeye benzesin
allahım dünyayı yok etDünden beri yazılanlara bakarsak; futboldan bağımsız genel ruh hali hiç iyi değil insanların.
rengim ilk 10 dk hariç çöpe at gitsin. hem özette pozisyonumuz var mı, kaleyi tutan şut 2 felan galiba.Şimdi özeti izledim. 1 gol olsa 4-5 farka gidecek maç gibi bir izlenim verdi bana.
Böyle devam etmeli takım
90 dakika oynayacak temposu yok Oliveira'nın, keza Yunus için de aynı şeyi yazanlar oldu ama Yunus özellikle dün ilk yarı çok efor sarfettiği için ikinci yarı çabuk yoruldu.Sergio Oliviera'yı oyundan alması yanlış oldu bu adam 90 dakika oynamalı mümkünse
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aminallahım dünyayı yok et
allahım dünyayı yok et
İşte Yunus ile ilgili sorun da orda gereksiz efor sarfediyor topu ayağına her aldığında bisey yapmak zorunda değilsin ya basit oynamalı aynı şey kerem için de geçerli. City ve bayerni izliyorum bazen izlerken cidden sıkılıyorum o kadar çok tempo yapmıyorlar tempoyu bir anda yapiyorlar o ara golleri atıyorlar90 dakika oynayacak temposu yok Oliveira'nın, keza Yunus için de aynı şeyi yazanlar oldu ama Yunus özellikle dün ilk yarı çok efor sarfettiği için ikinci yarı çabuk yoruldu.
Sanıyorum hoca golün erken gelmesinin bizim adımıza iyi olacağını oyunculara söylemiş olabilir. Zaten golü bulmuş olsaydık şuan çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Yunus'un verdiği pasların %80-90'ı isabetliydi zaten. Bir oyuncuya sen neden bu kadar efor sarfettin demek de ne derece doğru bilemiyorum. Bence sahada tartışmasız ilk 11'e yazılacak isimlerden birisi. Kerem ile de kıyas yapmanın bir manası yok. Yunus topları ezmiyor.İşte Yunus ile ilgili sorun da orda gereksiz efor sarfediyor topu ayağına her aldığında bisey yapmak zorunda değilsin ya basit oynamalı aynı şey kerem için de geçerli. City ve bayerni izliyorum bazen izlerken cidden sıkılıyorum o kadar çok tempo yapmıyorlar tempoyu bir anda yapiyorlar o ara golleri atıyorlar
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakem 2 tane penaltıyı yedi
Emre akbaba ve toreranın
Ve hakem hakem konuşmıyak hemi !
Hadi canım sen de…!
Takipteyim,bir telefon kadar yakınım!Güldürüyon beni üstad