SL 22/23 H:20 | Ümraniyespor 1-2 Fenerbahçe | MS | 23 Ocak

Golü harbi bein iptal ettirdi varın şikesinide buldular. İşine gelen pozisyonu yavaş çekimde ağır ağır göster işine gelmeyeni gösterme. Var Trde kalkmalı şaibeyi arttırıyor.

beinspor denen şerefsize ne zaman sesini çıkaracak başımızdakiler.
Kim çalışıyor bu tekrarlarda kim araştıracak..

Yendiğimiz maçtan sonra açıklama yapacaksın mesela fener mesela antalya maçı.Antalya maçındaki yediğimiz ofsayt olan gol şerefsziliktir.

Hak arama noktasında geçmiş yönetimlerden hiçbir farkı yok başımızdakilerin…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aaa olur mu öyle şey Galatasaray puan farkini açarsa kim izleyecel ligi degil mk? Hemen fbcike mac kazandirinlae

Aynen kral hakaretleri editle cezada ver bize geçen verdiğin gibi.

Sezon sonu hiç bir şey hatırlanmaz Antalya Ümraniye beleşten 4 puan.

Bu heriflerin yarışta olmadığı tek sezon ali kç'un ilk donemi ki leş gibi kadroları vardı..Belki 15 yıldır asla yarıştan kopmuyorlar.. Normal şartlarda şu 2-3 haftada jesusun kıçına tekmeyi koyup eaglei getirip önümüzdeki yılı planlamaları gerekirdi..
Her sene bir şekilde yarışın içinde tutuluyorlar hiç mi bunların berbat sezonu olmuyor

Türkiye'nin her yerinde işler VAR gibi işliyor. DİZAYN

Pardon da neyi üzerime alınacağım ben?

Sorduğunda göre ifşa etmemi bekliyor gibiydin? Senden başka atlayan olmadı. Benim de var şüphelendiklerim dedim, size hesap vermek zorunda olduğumu düşünmüyorum ama farzı misal bir fikrim var zaten açıkça diyorum. Emre,Samet Nalbant. Ama burada eski üyeler, samimiyet var. Mutlaka adminler benden daha iyi bilip yakın olduğunu düşünerek bu kadarla yetiniyor, onlara da arada diyorum postlarımda zaten.

Öndeyiz diye pasif durmamalı yönetim açıklama yapmalı şu maçta fb yerine biz böyle kazansaydık kıyamet kopardı istedikleri kadar kollasinlar bu fbden hiçbir şey olmaz Ümraniyeyi bile hakemle yenebilen zavallı bir takım

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt