Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Mataya fazla güvenmiyor mu senceoyuna aldığı 2 adam gol attı yalnız
10 maçlık seri yapan adamı didiklemeye devam edin belki mayısta falan eksiğini bulursunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mataya fazla güvenmiyor mu senceoyuna aldığı 2 adam gol attı yalnız
10 maçlık seri yapan adamı didiklemeye devam edin belki mayısta falan eksiğini bulursunuz
Yunusu kazandigimiz mac olduysa eger bu mac
Cok cok cok buyuk + yazar gelecek haftalar icin
Ileri ki haftalar anlayacaksiniz ne demek istedigimi
Takimda ki tek playmaker kanat yunus cunki
rtaş inan etmişsin gibi duruyorCimbomum sağolsun hem maddi hem manevi sevindirdi beni üstad
Ekli dosyayı görüntüle 189686Ekli dosyayı görüntüle 189687Ekli dosyayı görüntüle 189688
Net penaltıydı. Neyine itiraz edeceklermiş? Tabi alıştılar Galatasaraya penaltı verilmemesine artık penaltı olan pozisyonları hakemler vermeye başlayınca tuhaf geliyor herhalde adamlara.Penaltı iyi ki kaçmış,bunu söylemek maçtan sonra çok kolay.Penaltı ile öne geçmiş olsaydık, hakemler yine kurtardı diyecek olanların da kelimeleri ağzına soktuk.
Dubois'unda gol atmasi güzel oldu. Boey'de atsa iyi olacak.Yunusu kazandigimiz mac olduysa eger bu mac
Cok cok cok buyuk + yazar gelecek haftalar icin
Ileri ki haftalar anlayacaksiniz ne demek istedigimi
Takimda ki tek playmaker kanat yunus cunki
yani ben takımda önde baskı ve geçiş oyunu dışında takımda biraz daha set hücumu akıllı hücumlar görmek istiyorum. bugünkü oyun puanı getirdi fakat takımı çok savruk bulduğum için düşüncemi paylaştım. belli ki galibiyete karşı bir yorum yazdığım algısı oluştu, galibiyet sevincini baltaladıysam affola.yok bana sor filan diye demiyorum da hani bundan daha iyi oyun bekliyorsan daha iyi cok az mac oynariz anlaminda dedim sayin Aslan
en az 4 atarız. bu da burada dursun
Korkamaya basladim60 olmadan 2 geliyor üstat