⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Yunusu kazandigimiz mac olduysa eger bu mac

Cok cok cok buyuk + yazar gelecek haftalar icin

Ileri ki haftalar anlayacaksiniz ne demek istedigimi

Takimda ki tek playmaker kanat yunus cunki

Kendini toparlarsa Barış'ın yerine oynadığında eşekten inip Ferrari'ye binmiş gibi oluruz.

Penaltı iyi ki kaçmış,bunu söylemek maçtan sonra çok kolay.Penaltı ile öne geçmiş olsaydık, hakemler yine kurtardı diyecek olanların da kelimeleri ağzına soktuk.
Net penaltıydı. Neyine itiraz edeceklermiş? Tabi alıştılar Galatasaraya penaltı verilmemesine artık penaltı olan pozisyonları hakemler vermeye başlayınca tuhaf geliyor herhalde adamlara.

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısında averaj kasma ihtimali olan bir haftada deplasmanda 4 gollü bir galibiyet almak müthiş oldu. Ümraniye'ye patlamak lazım.

DentalPlayfulKingfisher-size_restricted.gif

rakibi oyundan silerek aldığımız klasik bir gs galibiyeti... teşekkürler galatasaray

yok bana sor filan diye demiyorum da hani bundan daha iyi oyun bekliyorsan daha iyi cok az mac oynariz anlaminda dedim sayin Aslan
yani ben takımda önde baskı ve geçiş oyunu dışında takımda biraz daha set hücumu akıllı hücumlar görmek istiyorum. bugünkü oyun puanı getirdi fakat takımı çok savruk bulduğum için düşüncemi paylaştım. belli ki galibiyete karşı bir yorum yazdığım algısı oluştu, galibiyet sevincini baltaladıysam affola.

Şu Sergio yerine biraz daha iyi bir adam olsa sınıf atlarız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt