⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

tugay yine kerem cok top kaybı yaptı kötüydü demeye getiriyor a

Kendi Fatih Terimimizi yine kendimiz yarattık 202-2013 sezonundan sonraki en iyi Galatasaray ‘ a sahibiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu bizim Tugay'in her haftaki uzgun hali nedir? Ben cozemedim bu adami. Ya cocuklugumda en cok sevdigim oyunculardandi. Harika bir orta sahaydi, sanki GS'den uzaklasmis gibi olan tavirlari beni uzuyor acikcasi.

Emin bu gün önceki maçlarına nazaran çok daha iyiydi ve güven verdi. Lakin yanlış pozisyon almalarından dolayı ön alan presimize de zarar verdiği anlar oldu ama bu da olacak sonuçta pres aynı zamanda bir alışkanlıktır o yüzden sürekli oynamadığını da düşünürsek o kadar da olur. Bu Dubois müthiş oyuncu adam sol bekte çok iyiydi. Hafta içi maç var kapalı alanlarda iyi olmayan Barış yerine oraya Yunus yada Rashica'yı koymak gerekecek.

Değişikliklerin hepsi katkı verdi bravo Okan hocam oyunu çok iyi okuyor

POX6dd.png

Nedir bu mukemmelliyetcilik kardesim.Rakiplerde top oynayacak tabi pozisyon bulacak baski yapacak onemli olan kaliteyi sahaya yansitmak daha once bunu yapamiyorduk simdi yapmaya basladik.Gecen seneki kadro olsaydi bu mac 4-0 degil 2-0 giderdi.Her zaman mukemmel oynayamayiz
Mükemmel oyundan bahseden yok ki 2-0 olmuş, koca GS takımın yarısı olmayan Giresun'a da bir dur kardeş hayırdır deyip 5 dk gezdirebilsin topu orada bir gol yesek maç nereye gider allah bilir tabii şimdi işler yolunda diyen her şey toz pembe çok güzel diyebiliriz de mesele bu değil tablo zaten güzel ama daha dolu dolu ve gerçekçi ilerlemeyi kendi adıma daha doğru buluyorum hepsi bu.

Net penaltıydı. Neyine itiraz edeceklermiş? Tabi alıştılar Galatasaraya penaltı verilmemesine artık penaltı olan pozisyonları hakemler vermeye başlayınca tuhaf geliyor herhalde adamlara.
Net penaltı, bunlar öyle bir pislik camia ki, penaltı olmasa bunlar gol atamazlardı penaltı dan sonra rakip dağıldı deyip hakemlere saldırır,her türlü çirkefliği yaparlardı.

2-0 ken momentum tumuyle bizdeyken nelsonun 3 tane sacma sapan hareket ve paslariyla adamlara bi 10 dakikalik momentum verdik

Nelson garantici adam ilk defa boyle mallastigini gordum 1 kere hadi okeyde 3 kere arka arkaya yapmasi yakismadi

bu istatistigin kolpa oldugunu oliera ile keremin puanının aynı olması ile anlayabiliriz
Hem Nelson napmış da bu kadar düşük Emin'e göre bir tane kafa ıskaladı altı üstü he gol olabilirdi o pozisyonda muhtemelen o pozisyonu oluşturan çalımı yiyen de Emin

Onurcan Piri ne kadar efendi birisiymiş, çok güzel konuştu yayıncı kuruluşa

Geri
Üst Alt