⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Takimi begenmeyenler ne bekliyo ben anlamiyorum arada yamuldugumuz dakikalar olacak tabiki yaw

bu arada oyunu begenmedim.ama bunda oliveira ve mertensin hiç kasmaması,olivieiranın kötü oynaması etkendi tabi.keremde oyunda yoktu,mertensde.hal böyle olunca emin,torreira,dubois ve icardi macın en iyileriydi.

giresun iki yarıda da iyi mücadele etti,iyi oynadı.etkili hücum oyuncularına sahipler.borjan sainz ve serginho kalite.o kuvas zibidisi bile defansta ve hücumda etkiliydi.giresun tam bi takım.hocaları da iyi bi hoca.bikaç transferle ligde kalırlar
İlk yarı inanılmaz bir markaj uyguladılar orta sahamıza. Bunun da etkisi büyüktü ki ikinci yarıda Sergio'yu daha kenara yaklaştırıp Mertens'e alan açtık. Mertens hareketlenince de takım hareketlendi. Giresun güzel hazırlanmış bizim orta saha kurgumuza, kenar oyuncularımız da pas becerisinde zayıf olunca ilk yarı oyun çok tıkandı. Kenarları çalıştırabilseydik çok daha rahat bir maç olacaktı da işte yine de farklı bitti.

İlk yarı inanılmaz bir markaj uyguladılar orta sahamıza. Bunun da etkisi büyüktü ki ikinci yarıda Sergio'yu daha kenara yaklaştırıp Mertens'e alan açtık. Mertens hareketlenince de takım hareketlendi. Giresun güzel hazırlanmış bizim orta saha kurgumuza, kenar oyuncularımız da pas becerisinde zayıf olunca ilk yarı oyun çok tıkandı. Kenarları çalıştırabilseydik çok daha rahat bir maç olacaktı da işte yine de farklı bitti.
barıs çok ezdi topu,boeyi de bozdu.rashica girer girmez kalite arttı

Eleştiriler haklı bence de. Skor 4-0 oldu diye bişey denmiyor ama Torreira çıkıp iyi gününde olmayan Sergio oyunda kalınca orta saha düştü bizim. Adamlar 10 dakika bizim ceza sahasında oynadılar bi ara. O dakikalarda bi gol yeseydik 9 doğuracakıtk.
Vardir hocamin bir bildigi diyelim gecelim. Degisikliklerden sonra 2 daha attik. Demekki dogru hamleler yapmis hoca?

Oliveranın yerine daha dişli ve ayakları yere basan bir adam bulsunlar. Fener maçından sonra iyice bir haller oldu ve kaldı ki, burası ispanya ligine benzemez . Fernando ve Melo tarzında oyunca lazım Türkiye liginde.

ilk defa penaltı kaçırdığımız bi maçta galibiyet görüyorum

Herseyi anlarimda 2:0 den sonra matali sergiolu berkanli orta saha kurmak nedir? Herifler bir gol atsaydi cok zor anlar yasardik, gereksiz bir riske girdi okan hoca, mata yerine midtsjo girmeliydi.
bencede öyle ama orda berkan vs de kendini gösterecek artık.şans bu,her zaman gelmiyo.o yüzden u21e bi 6 numara bulmalı

Geri
Üst Alt