⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Eleştiriler haklı bence de. Skor 4-0 oldu diye bişey denmiyor ama Torreira çıkıp iyi gününde olmayan Sergio oyunda kalınca orta saha düştü bizim. Adamlar 10 dakika bizim ceza sahasında oynadılar bi ara. O dakikalarda bi gol yeseydik 9 doğuracakıtk.
Torreira da mertens de dilleri dışarı çıktığı için aldı hoca. Bay da geriye bir koşu attıktan sonra yedek kulübesine baktı enerjisi bittiği için çıkardı onu da hoca. Çıkanların hepsi enerjiden dolayı çıktı ki icarri dahil.

Tahmin ettiğimiz gibi İcardi pozisyonu (penaltı) atlandı diyor Erman. Çarpıştıkları

Torreira da mertens de dilleri dışarı çıktığı için aldı hoca. Bay da geriye bir koşu attıktan sonra yedek kulübesine baktı enerjisi bittiği için çıkardı onu da hoca. Çıkanların hepsi enerjiden dolayı çıktı ki icarri dahil.
torreira'nın bu kadar yorulmasının müsebbibi oliveira idi bence. hiç iyi değildi bu maç
torreira'yı kurutup kenara yolladı ama kendisi 90 dakika spor yaptı sahada. :asd:

böyle anlarda mitşö'nün katkı verebilir seviyede olması işimize çok yarardı ama maalesef pek bir şey katamadı takıma.

Eleştiriler haklı bence de. Skor 4-0 oldu diye bişey denmiyor ama Torreira çıkıp iyi gününde olmayan Sergio oyunda kalınca orta saha düştü bizim. Adamlar 10 dakika bizim ceza sahasında oynadılar bi ara. O dakikalarda bi gol yeseydik 9 doğuracakıtk.
Torreira da mertens de dilleri dışarı çıktığı için aldı hoca. Bay da geriye bir koşu attıktan sonra yedek kulübesine baktı enerjisi bittiği için çıkardı onu da hoca. Çıkanların hepsi
torreira'nın bu kadar yorulmasının müsebbibi oliveira idi bence. hiç iyi değildi bu maç
torreira'yı kurutup kenara yolladı ama kendisi 90 dakika spor yaptı sahada. :asd:

böyle anlarda mitşö'nün katkı verebilir seviyede olması işimize çok yarardı ama maalesef pek bir şey katamadı takıma.
Evet oliviera bu maç çok savruk geldi bana da. Amma ve lakin oyuncu değişikliklerinin ana sebebi tamamen enerji. Okan hoca oyuncularının kondisyonlarını maç içerisinde çok iyi takip ediyor. Oyun mücadeleye dayandığı için çok önemli. Yorulanı alıyor kenara ve daha diri oyuncular ile devam ediyor. Midtsjö konusunda da hak veriyorum. İlk haftalarda çok iyiydi ama Sergio oliviera ikilisi otruduktan sonra biraz motivasyonu da düştü sanırım.

Hadi l.n ordan... Git masa tenisi izle...

Yav tamam çok kötü oynuyoruz. Fener maçlarını falan izle... muhteşem oyunu onlar oynuyor.

Siz ne kadar seviyesiz insanlarsınız yahu. Muhattap almayayım diyorum biri lanı sansürleyerek yazıyor (?) diğeri fenerli iması yapıyor. Farklı yoruma tahammülünüz yok mu arkadaş? Kaybedince herkes eleştirir, kazanıldığında eksik olanı eleştirmek esas değeri katar. Gelişmesi gereken şeyler var, oyunu beğenmedim dedik diye şu muameleye bak. Yazık size.

Mükemmel seriye yakışan mükemmel bir galibiyet daha. Bu takım artık sahada güven veriyor ve maçları bir şekilde kazanacağımızı hissettiriyor bu çok önemli bir konu. Takımdaki arkadaşlık ve takımdaşlık harika bir seviyeye geldi. Bu ciddiyet ve istekle devam edersek bu ligde önümüzde duracak takım yok böyle devam.

Bu sezon kalanlar arasında en zor deplasmanı kazandık.
Galatasaray’lılar bu gece huzurlu bir uyku çekerken rakipleri kabus dolu sıkıntılı bir gece bekliyor

Siz ne kadar seviyesiz insanlarsınız yahu. Muhattap almayayım diyorum biri lanı sansürleyerek yazıyor (?) diğeri fenerli iması yapıyor. Farklı yoruma tahammülünüz yok mu arkadaş? Kaybedince herkes eleştirir, kazanıldığında eksik olanı eleştirmek esas değeri katar. Gelişmesi gereken şeyler var, oyunu beğenmedim dedik diye şu muameleye bak. Yazık size.
Niye fenerli iması aldın ki üstüne. Biz kötü oynuyoruz onlar muhteşem oynuyor onların maçını izle dedim. Mesela bjk de muhteşem top oynuyor onların maçını da izleyebilirsin.

Bu arada seviye ile ilgili önce bir bak etrafına bu ligin seviyesine. Bu ligin en seviyeli takımının oyununa çamur atmadan önce. Süper lig maçı izliyorsun premier lig mi sandın? 90 dk süper oyunu bu ligde kim kaybetmiş. Ha olmadı mı? Derbi maçlarında oldu ama o maçların motivasyonu ile bu maçların motivasyonu bir değil. Önce hayatın gerçekleri ile yüzleş ütopyalardan arın sonra seviye olayını konuşuruz seninle.

Geri
Üst Alt