⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Cok daha zor deplasmanlari cok daha iyi kadrolara karsi iyi oynadi bu takim. Seri bozmama stresine dusmez maci en kotu 1 puana baglarsak rakip mutlaka hata yapacagindan 2-3 atar doneriz.

Haydi aslanlarım haydi yiğitlerim vura vura devam ses k köyden gelsin aslanlarım saplaaaaaaaa

Nelsson'un yanında net bir şekilde Emin oynamalı. Metehan ve Ross bu sene ligde hiç süre bulamadı hem Ross daha sakatlıktan yeni çıktı. Emin'in ligde en az 4 maçı falan var diye hatırlıyorum. Emin'e defansta riskli paslar yapmaması söylenmeli onun dışında fena oynamıyor aslında. Yanında Nelsson solunda Dubois önünde de Torreira olursa sorun yaşamaz fazla.

+ Torreira’dan defansa daha yakın ve gerekitiğinde stoperlerin arasına girmesi istenebilir.

Mart sonuna kadar oynayacağımız önümüzdeki 8 maçta 3 deplasman oynayacağız.

Giresun D
Antep D
Konya D

Şu 3 maçta alacağımız sonuçlar çok önemli.

Zorluk derecesine göre Konya>Antep>Giresun

5 maç da içeride oynayacağız

Ümraniye
Trabzonspor
Kasımpaşa
Adana Demirspor
Kayserispor

Burada da Trabzonspor maçı çok önemli. Zorluk derecesine göre, sonra da Adana Demirspor maçı geliyor.

Şu 8lide 6G 1B 1M yapabilirsek, puan farkı daha da açılır muhtemelen.

Mart sonuna kadar oynayacağımız önümüzdeki 8 maçta 3 deplasman oynayacağız.

Giresun D
Antep D
Konya D

Şu 3 maçta alacağımız sonuçlar çok önemli.

Zorluk derecesine göre Konya>Antep>Giresun

5 maç da içeride oynayacağız

Ümraniye
Trabzonspor
Kasımpaşa
Adana Demirspor
Kayserispor

Burada da Trabzonspor maçı çok önemli. Zorluk derecesine göre, sonra da Adana Demirspor maçı geliyor.

Şu 8lide 6G 1B 1M yapabilirsek, puan farkı daha da açılır muhtemelen.
Ligde siyasi destek oldugundan sen 8de 8 yapsan rakiplerede yaptirirlar.Puan farki olmaz hicbir zaman biz oldugumuzdan dolayi.

Ligde 8 deplasmanımız kaldı.

Biri son hafta Hatay deplasmani ki çok muhtemel formalite maçı olacak o maç. Son haftaya kalmaz şampiyonluk.

Bir diğer deplasmanimiz ise mayıs ayında muhtemelen küme düşmüş olacak İstanbulspor deplasmanı.

Yani reelde 6 deplasman var bana göre. Sırasıyla;

Giresun
Antep
Konya
Alanya
Bjk
Ankaragücü

Şu an halihazırda FB ile 4, BJK ile (eksik maçını kazandığını varsayıyorum) 7 puan fark var.

Birisi ile 2, diğeri ile 3 maçlık fark demek bu.

Hatta FB bize gelecek, onlarla olan puan farkını da 3 maç gibi görebiliriz bence.

Bu takımlar da ziyadesiyle zor bir periyoda girecekler, ister istemez tüm maclarini kazanamayip, illaki puan kaybedecekler ve bize bir kaç maç daha puan kaybetme lüksü açacaklardir.

İçeride de kolay kolay puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum. İçeride oynamak büyük avantaj, doğruya doğru.

Alanya ve BJK deplasmanlarina güle oynaya çıkmak ve puan kaybı lüksüne sahip olmak istiyorsak, Giresun, Antep ve Konya maclarinda minimum puan kaybetmeliyiz.

Bence şampiyonlugun şifresi bu üç deplasmandan (Giresun, Antep, Konya) geçiyor.

Kağıt üzerinde de bu üçlüden en kolayı Giresun gibi. Bu yüzden bu maç neredeyse sezonun en önemli maçı.

muslera
boey nelsson ross emre
torreira oliveira
baris mertens kerem
icardi

Geri
Üst Alt