Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metehan Baltacı oynamalı
Nelsson'un yanında net bir şekilde Emin oynamalı. Metehan ve Ross bu sene ligde hiç süre bulamadı hem Ross daha sakatlıktan yeni çıktı. Emin'in ligde en az 4 maçı falan var diye hatırlıyorum. Emin'e defansta riskli paslar yapmaması söylenmeli onun dışında fena oynamıyor aslında. Yanında Nelsson solunda Dubois önünde de Torreira olursa sorun yaşamaz fazla.
A için like B için gözü kalpli emoji
A:
Ekli dosyayı görüntüle 188683
B:
Ekli dosyayı görüntüle 188684
Nelsson sol stoper oynamaz o yüzden ikisine de - . Ayrıca sol bek o zamana kadar geleceğini düşünüyorum (inşallah)A için like B için gözü kalpli emoji
A:
Ekli dosyayı görüntüle 188683
B:
Ekli dosyayı görüntüle 188684
Maalesef tarihin en büyük 3.konyalısı sarı kart cezalısıAposuz kadrolar herzaman sırıtır bende. Hemserim kart cezalisi mi?
Sağa sola bakmadım ya.Nelsson sol stoper oynamaz o yüzden ikisine de - . Ayrıca sol bek o zamana kadar geleceğini düşünüyorum (inşallah)
Ligde siyasi destek oldugundan sen 8de 8 yapsan rakiplerede yaptirirlar.Puan farki olmaz hicbir zaman biz oldugumuzdan dolayi.Mart sonuna kadar oynayacağımız önümüzdeki 8 maçta 3 deplasman oynayacağız.
Giresun D
Antep D
Konya D
Şu 3 maçta alacağımız sonuçlar çok önemli.
Zorluk derecesine göre Konya>Antep>Giresun
5 maç da içeride oynayacağız
Ümraniye
Trabzonspor
Kasımpaşa
Adana Demirspor
Kayserispor
Burada da Trabzonspor maçı çok önemli. Zorluk derecesine göre, sonra da Adana Demirspor maçı geliyor.
Şu 8lide 6G 1B 1M yapabilirsek, puan farkı daha da açılır muhtemelen.