⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Giresun'a 3 maçta 2 kere yenildik bence yenilgi kotamızı doldurduk. Bu maçta hem kadrolara baktığımda hem form durumuna baktığımda hemde deplasman oyunumuza baktığımda galibiyetin çok yakın olduğunu düşünüyorum.

Giresun'a 3 maçta 2 kere yenildik bence yenilgi kotamızı doldurduk. Bu maçta hem kadrolara baktığımda hem form durumuna baktığımda hemde deplasman oyunumuza baktığımda galibiyetin çok yakın olduğunu düşünüyorum.
Gorunen galibiyet uzakta degildir

..
d6d2a2fa9e584367b35f3d94d283e015.jpg

Anadolu yakasi bizim defterimizi Kadiköy'de dürmek istiyordu ama öncesinde gelen galibiyetler havayi bozmustu. Beklentiye girdikleri 5.mac olacak bu Giresun maci.

1-Besiktas derbisi rakip teknik direktörün yeni olmasi sebebiyle biraz gazlanarak Besiktas'in bir seyler yapabilecegini düsünüyorlardi.
2-Sonra Basaksehir macindan ümitlerdi vardi , ta ki Giresun maglubiyetine kadar. Kendileri maglup olduktan sonra o ümitleri bitmisti
3-Sivasspor deplasmani hafta ici ve rezil ötesi bir sahada oynanacakti. Öyle de oldu ama galibiyetimiz onlari psikolojik olarak cökertti.
4-Derbi
5-Bu mac- hava ve saha sartlari kötü olacak.

Derbi yenilgisinden cok hala bizim Sivas macini sagda solda gündeme getirmeye calisiyorlar.

@Veli Baltacı @Umut Işık

Benim de içimde bir sıkıntı var ya oyun olarak açık ara ligdeki en iyi takımız bence ama rakipler de bir türlü takılmıyor. Fenerin 90+ golleri, jknin zor deplasmanları atlatması falan hoş olmadı.Ama ben böyle düşünüyorsam 9 maçtır üstüne koya koya giden gsyi görünce rakipler daha kötü hissediyordur heralde :D

Geri
Üst Alt