⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Giresun da bi numara yok.
Penaltı gol olsa maç bence bitmişti bile.
Ama önemli olan ilk yarı öyle böyle atmaktı.
Başardık. Golde İcardi'nin katkısı yadsınamaz. Ne çıkması? Kim dediyse art niyetli bulurum bu yorumu. Bir penaltı kaçırdı diye mi... Başka bir eksiği yok. Penaltıyı aldıran da o oldu zaten. Takımımın hakkını arayan lider oyuncunu nereye alıyorsun... Haksızlık etmeyelim.

Maç içi dedim BAY fw iken tamam da kanat olunca Kerem bile etkisiz kalıyor. Yine de bu maçı alacak gücümüz var. İnşallah ikinci yarı erken gol buluruz. Üç de gelirse tamamdır.

Giresun kasap gibi oynuyor. Hiç hoşlanmadım bu sertlikten. Mücadele etmek bu değil. Hakem de çok oyun bölüyor. Rahatsız edici.

Sıkıntı orta saha ve hücumcuların rakip sahada top tutamamaları. Özellikle Barış, Kerem ve Mertens rakip sahada ayaklarından top tutamıyorlar. Hep top kaybı. Her top kaybı rakip için kontra oluyor. Barış çıkıp Rasicha girmeli. Tabi yerli rotasyonundan o da sıkıntı. Dubo çıkıp Emre /Kazımcan girebilir. Ama Dubo defansta iyiydi. Emre/Kazım sıkıntı olabilir.

Barış Alper ayağına top geldiğinde aklında iki şey var. Ya adamın içinden geçmeye çalışıyor ya da önü kapalı olduğu halde şut deniyor ve rakibe çarpıyor. Pas yeteneği, görüş açısı sıfır.

Defansta herkes kritik müdahale yaptı

Torreira maçın başında rakip orta sahayı geçse tehlikeli olabilecek bi pozisyonda ani bir deparla öyle bir bastı ki rakibi çıkarmadı

Maci kuzenlerimle izliyoruz son 15 dakka hepimiz ayni seyi soyluyorduk , gol gelecek topu gostermiyoruz ve etkili sayilacak sekilde oynuyoruz. Sonrasinda penalti oldu, sonra gol attik. Ben burdaki arkadaslari anlamadim baska mac mi izliyoruz? Takim resmen gol yemeyecek hissiyati veriyor ve her an gol atabilecek gibi oynuyor.

Ikinci yarida Baris kendine gelmezse Yunus girmeli oyuna.

kazansakta fikrim degismicek eminin yerine metehan olmali ilerki zamanda. emin daginik ve güvensiz oynuyor her mac.

Barış'ın kafayı kaldırmamasına çok uyuz oluyorum, her topu alıp gitme huyundan vaz geçmezse bu fiziğine, hızına yazık olacak.

Bizim bir tanede kanat almamız lazım

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt