Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
LağğğnnnHiç haketmiyoruz. Bana şu an, önde olmamıza rağmen "1 puanı paylaşalım" deseler kabul ederim. Çok kötüyüz.
Hacı senin derdin neHiç haketmiyoruz. Bana şu an, önde olmamıza rağmen "1 puanı paylaşalım" deseler kabul ederim. Çok kötüyüz.
cumartesi akşamı ya forumun yarısı demlenip gelmiş

Abi kazanmaktan bahsetmiyorum ki?Kasımpaşa yarın adeti bozmaz ama çiresun fenere Kadıköy'de koydu bunlar sadece büyük takıma oynuyolar değişik 1 takım
Bekler oyun kurulumu için kanatlara açılınca ortadaki adam kanada açılmasın diye ortaya atıyor kendisini. Kaçak oynayan oyuncu bu kadar topla buluşmaz.oliviera hep kaçak oynuyor gizleniyor top istemiyor hiç beğenmiyorum.
Üstad onlara kol gibi geçirmeni arzularız.Tribündeki fb’li kuduz köpekler nasıl da kudurdu penaltı pozisyonuna.
Açabilsek pozisyon olacakta açılan ortalar kimsenin olmadığı yerlere gidiyor ve sert orta değilBugun tek begenmedigim nokta cok fazla orta aciyoruz, bunu azaltmak lazim.
Öyle bi mesajim varsa cikar göster. Guya aklinca dalga gececeksin hahahaSen stoper lazim degil diyen adamsin dimi![]()