SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Adana niye bu kadar düştü anlamadım son haftalarda tüm özetleri izliyorum neredeyse Adana hep bala kazanıyor gibi ozetlere bakılırsa hele Ankaragücü maçı ilk yarı 4-5 tane gol yemişler ama faul ofsayt vs vs iptal edilmişti ligde iyi bir Anadolu takımı kalmadı Konya'da hocasını yolladı cacık Kayseri desen öyle tuhaf bir sene olacak

bilmem ne lalesi

Oglan Ali'yi kOC Alinin macina atamis.

Lale sana bi güzel muammele uygulayabiliriz simdiden

Adana Demirspor - Fenerbahçe maçı için satışa çıkan tüm biletler tükendi.

[A Spor]

Hemşehrilerim boşuna bu yağmurda soğukta maça gitmesin. Derbilerde stadyum çevresi tıkanıyor, 3-4 saatlik yol rezilliğine değmez.
Fb en kolay deplasman galibiyetlerinden birini alır.

1-4.

ads'nin 3 mağlubiyeti varmış 4'le şikeciler ile eşitlenecek demek

adana demir evinde hiç yenilmedi ancak stadların zemini çok kötüymüş

bu bakalım kime daha çok zarar getirecek

adana demir için tek sıkıntı 6 numara olmaması. Stambouli bu sene çok kötü. Ndiaye tek başına götürüyor orta sahayı. Hoca mecburen 39 yaşında gökhan inler'i oynatıyor

o bölgeye takviye düşünüyorlar ama bu maça yetişmiyor haliyle. En azından 1 puan alabilirse süper olacak

Fener'in Onur Bulut transfeti bayağı şaibeli. Adamın sezon sonu sözleşmesi bitiyor zaten. Kayseri ile anlaşıyorsan şimdi kadrona katman lazım. Sezon sonuna kadar Kayseri'de oynayacaksa kulüple anlaşmana ne gerek var? Sezon sonu beleşe alırsın zaten. Kayseri'den 3 puan sözü falan aldılar büyük ihtimal

Samet'in bonservisine başka şeyler dahil değildir inş.

Jesus, “Her maç önemli, her maç üç puan değerinde. Tabii ki bazı rakipler diğerinden daha kuvvetli olabiliyor, Adana Demirspor gibi. Onların çok fazla iyi ve kaliteli oyuncuları var. Her zamanki gibi zor bir maç bekliyorum ama kendi kalitemize ve tecrübemize inanıyoruz. Adana Demirspor maçına iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Adana'dan üç puanla dönmek istiyoruz”

51
44

bu maçta yenilenin bilmem ne

Çok net fb kazanacak ya. En ufak bir totem yok. Bu haftada puan farkını 3 maç yapmazlar. Aynı Antalya maçı gibi, satürn'den gelen topa sağ bek hareketleniyor diye ofsayt verirler vs vs.

Geri
Üst Alt