SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

golde el var DOGRU
penaltida el var DOGRU
Altay disarida aldi topu kirmizi kart olmaliydi YANLIS
ferdinin belhandaya vurmasi penaltiydi YANLIS

fb alehinede batshuayinin penaltisi var sadece !

Forumumuzda ne kadar çok kuş varmis

Rakibin kaybetmesini istemek pozisyonları değerlendirirken bizi kör ederse karşı taraftan bir farkımız kalmaz.
Karşı taraftan zaten çok büyük bir farkımız var Biz Galatasaraylıyız onlar ise febeli.Bundan büyük fark olmaz.Beni yanlış anlama ben hep böyleydim bu kitapsızlar söz konusuysa hep subjektiftim

Top çok net şekilde adamın kolundan boylu boyuna yuvarlanıyor. Palabıyık'in bunu iptal etmesi şaşırtıcı. Yalı çocuğu bugün hakem yerine rakibi satın almış.

Yıllar önce,Ogün Altıparmak Cemil Turan,Selim Soydan futbolcu transferi için gittikleri Avrupa dönüşü beğendikleri futbolcuları bir rapor eşliğinde kulübe bildirirken beğenilen isimler;
Zidane,Luis figo,ve İniesta

Montella feneri izlememiş galiba hiç,ben kendi oyunumu oynarim demek yerine topu sikecilere verse zaten açık bulacaklar bol bol

Altay çıkıp uzaklaşmasa onyekuru yine kaçırırdı zaten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onyekuruyu kapattıkları belli akintolanın kanadından oynayıp sonra onyeye dönmeleri lazım.

Altay disarda almis topu net gorunuyor. Macta dikkat etmemistim. Kirmizi es gecilmis.

Valla ben febe söz konusuysa objektif olamıyorum. Bazılarınız nasıl oluyor anlamıyorum.Yok golleri temizmis yok penaltı verilmemiş falan .Bunları bir Galatasaraylı nin demesi bana saçma geliyor
FB’ye karsi hatalar yapilsa ve bu bizim isimize yarasa ve sampiyon olsak, basarimizin ustune boyle bir golge dusmesi daha mi hosuna gider? Objektif olamiyormus.

Günlerdir böyle bir maça hazirlaniyorlardi zaten bariz şekilde sosyal medya da tek bir yerden gelen emirle inanılmaz algılar yapıyorlar. Bakalım sonu nereye varacak neler yapabilecekler.

Şu pozisyonda o kadar yerde yatacak ne var. Takımınin atagi kesildi belhanda efendi

Geri
Üst Alt