Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.327
- 11.884
- 1.298
Mac boyle devam ederse fener kazanir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert Hakan top eline çarptıktan sonra refleks olarak elini çekiyor hatta, topun yön değistirdiği de bariz görüluyor
Karşı taraftan zaten çok büyük bir farkımız var Biz Galatasaraylıyız onlar ise febeli.Bundan büyük fark olmaz.Beni yanlış anlama ben hep böyleydim bu kitapsızlar söz konusuysa hep subjektiftimRakibin kaybetmesini istemek pozisyonları değerlendirirken bizi kör ederse karşı taraftan bir farkımız kalmaz.
Mert Hakan top eline çarptıktan sonra refleks olarak elini çekiyor hatta, topun yön değistirdiği de bariz görüluyor
Mert Hakan kollarım bitişikti diye itiraz ediyor millet el yok diye algı yapmaya çalışıyor
Hadi lan oradan
FB’ye karsi hatalar yapilsa ve bu bizim isimize yarasa ve sampiyon olsak, basarimizin ustune boyle bir golge dusmesi daha mi hosuna gider? Objektif olamiyormus.Valla ben febe söz konusuysa objektif olamıyorum. Bazılarınız nasıl oluyor anlamıyorum.Yok golleri temizmis yok penaltı verilmemiş falan .Bunları bir Galatasaraylı nin demesi bana saçma geliyor
İzlediğim açı beni yanıltmış olabilir bilmiyorum. Ama bugün puan kaybederlerse bu pozisyon üzerinden bir 4-5 maç daha hediye edilir bunlara.Kafa topuna çıktıklarında sekiyor koluna çarpıyor sonrasında gögsüne alıp vuruyor zaten.