- 16 Haziran 2010
- 190.920
- 133.690
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asvel'in kadro iyi. Eskiden Fener'de oynayan Gruda ile geçen senenin Eurolig mvp'si Gabby Williams var bir de Johannes. Onlar sıkıntı çıkarabilir.Kadınlarda Eurocup'ı alır mıyız. Favorilerden birini eledik. Daha güçlüsü war mı
İçerde bir an önce gol atalım diye hurra hücum yapıyoruz ve hızlı değil aceleci oynuyoruz mesela ilk yarı o pozisyonların verilmesinin bir nedeni de oydu maşallah hurra hücum derken Boey dahil herkes savunma yapmayı unuttu. Bir an önce golü bulalım isteği bizi zor duruma sokuyor iç sahada.Deplasman maclari icerdekinden daha rahat daha iyi oynuyoruz. Ben icerdeki maclardan korkmaya basladim. Takim tribunlerden strese mi kapiliyo ne anlamadim cok aceleci oynuyoruz icerde
dçoban adlı k.mahsülü sene başından beri herhangi bir pozisyonu bizim lehimize yorumlamamıştır muhtemelen saçma sapan şeyler dönüyorTıriyocular penaltımıza değil diyor normalde bence de olmamalı ama ifbnin karagümrük maçında kazandığı ilk penaltıya benzio ona baktım
Ekli dosyayı görüntüle 190655
SORU: "Fenerbahçe lehine verilen penaltı doğru mu?"
Deniz Çoban: Caner'in eli açık, Türkiye'de buna penaltı verilmese; kıyamet kopar. İngiltere'de bugün benzer pozisyonda penaltı verilmedi, VAR'a da gidilmedi. Hakem eli çekecek kadar vakit olduğunu düşünüyor. Ben de katılıyorum, penaltı olarak düşünüyorum.
Lale Orta: Pozisyon penaltı. Elinin açık durmasını gerektirecek bir pozisyon yok.
Bülent Yıldırım: Penaltı doğru.
şuna penaltı diyip bizimkine yalnış diyolar . lale koç zaten direkt p demiş. b
Işte dedektif HC. Çok guzel yakalamissin ahbert. Ayni bu postu kulube mail atmak lazim. Agzini açan olursa şak diye yapiştirmak içinTıriyocular penaltımıza değil diyor normalde bence de olmamalı ama ifbnin karagümrük maçında kazandığı ilk penaltıya benzio ona baktım
Deniz Çoban: Caner'in eli açık, Türkiye'de buna penaltı verilmese; kıyamet kopar. İngiltere'de bugün benzer pozisyonda penaltı verilmedi, VAR'a da gidilmedi. Hakem eli çekecek kadar vakit olduğunu düşünüyor. Ben de katılıyorum, penaltı olarak düşünüyorum.
Lale Orta: Pozisyon penaltı. Elinin açık durmasını gerektirecek bir pozisyon yok.
Tıriyocular penaltımıza değil diyor normalde bence de olmamalı ama ifbnin karagümrük maçında kazandığı ilk penaltıya benzio ona baktım
Gruda varsa onlar alır herhalde. Yaman bir herifti diye hatırlıyom. Fb de yine iyi birini almış işi şansa bırakmıyorlar.Asvel'in kadro iyi. Eskiden Fener'de oynayan Gruda ile geçen senenin Eurolig mvp'si Gabby Williams var bir de Johannes. Onlar sıkıntı çıkarabilir.
İnsanları nasıl gaza getireceğini iyi biliyorsun reis.lafi uzatmaya gerek yok. kazandigimiz icin takimi kutluyorum. trabzon maci kesinlikle bu mac gibi olmaz. genelde boyle maclarda sikinti yasiyoruz zor mac olacagi belliydi ama kazanmasini bildik onemli olanda bu. simdi bombayi fenerin kucağına bıraktık. yarin olasi puan kaybinda hamsiler arenadan cikamaz bunu herkes biliyor