- 27 Ocak 2010
- 132.101
- 97.132
- 5.488
kar yağsın top sahada gitmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali kocu top olarak kullansinlarkar yağsın top sahada gitmesin
Ertelenmesi iyi oldu moral bulabilecekleri bir maçtı direk tekrardan deplasmana gidiyorlar bu maç normal hava şartlarında oynansa 4-0 filan biterdi.ertelendi deniliyor
ara öncesi konya çok kötüydü gol bile atamıyolardı hava şartları umudumuzdu şimdi yeni transferi görmek lazım adam almışlar bayafb puan kaybeder mi?
Bildiğim kadarıyla o tarihte kimin lisansı varsa o oynayabiliyor yeni yapılan transferler oynayamaz. Beşiktaş da Antalyaspor maçında Aboubakar, Maxim, Hadziahmetovic bunları oynatamayacak diye biliyorum.ara öncesi konya çok kötüydü gol bile atamıyolardı hava şartları umudumuzdu şimdi yeni transferi görmek lazım adam almışlar baya
Bjk antalya maçı ebemden kalma bi tarihte oynanacaktı. Bjk kadroyu baya dağıttı, ortaya saçma sapan bişeyler çıkabilirBildiğim kadarıyla o tarihte kimin lisansı varsa o oynayabiliyor yeni yapılan transferler oynayamaz.
hiç sanmıyorum böyle bi şey olacağınıBildiğim kadarıyla o tarihte kimin lisansı varsa o oynayabiliyor yeni yapılan transferler oynayamaz. Beşiktaş da Antalyaspor maçında Aboubakar, Maxim, Hadziahmetovic bunları oynatamayacak diye biliyorum.
hiç sanmıyorum böyle bi şey olacağını
nasıl ki yabancı sınırı çiğnendi bu da çiğnenir