SL 22/23 H:23 | Fenerbahçe 4-0 Konyaspor | MS | 25 Şubat

kar yağsın top sahada gitmesin

Bugün ki galibiyetimizden sonra bu maçı kazanma ihtimalleri çok düşük. Çok feci baskı altında ve moralsiz oynayacaklar. Genelde bu gibi durumlarda puan kayıpları yaşanır.

erteleyin şu maçı fark 9

sen o kadar oynamak iste,karda kısta cagrıp konyanın zor durumundan faydalanmak iste.ama işte....şimdi konya transfer yapacak,3 haftalık arada bi kamp yapmıs gibi hazır olacak.kötü niyet böyle bertaraf olur

25 şubat cumartesi 19.00

son haftalardaki toksik ortam olmaz gibi sanki. fb iyice zıvanadan çıkmıştı, hakemlerin üzerinde ciddi baskı vardı. o açıdan sakin bir ortamda oynanması iyi. fb'de ise valencia çok formdaydı, onun dışında gole yakın oyuncusu pek yok gibi.

konya transfer yaptı ama adam da gönderdi. yeni oyuncuları nasıl aceb?

fark 9, fb için ya tamam ya devam maçı. konya solid kalır da oyun disiplininden kopmazsa, 1 puan alması mucize değil.

ara öncesi konya çok kötüydü gol bile atamıyolardı hava şartları umudumuzdu şimdi yeni transferi görmek lazım adam almışlar baya
Bildiğim kadarıyla o tarihte kimin lisansı varsa o oynayabiliyor yeni yapılan transferler oynayamaz. Beşiktaş da Antalyaspor maçında Aboubakar, Maxim, Hadziahmetovic bunları oynatamayacak diye biliyorum.

Bildiğim kadarıyla o tarihte kimin lisansı varsa o oynayabiliyor yeni yapılan transferler oynayamaz. Beşiktaş da Antalyaspor maçında Aboubakar, Maxim, Hadziahmetovic bunları oynatamayacak diye biliyorum.
hiç sanmıyorum böyle bi şey olacağını

hiç sanmıyorum böyle bi şey olacağını
Fm_631jXwAMd112

Geri
Üst Alt